Η Μαρία η… όμορφη του Ραφαέλ Ναδάλ!

Η Μαρία η… όμορφη του Ραφαέλ Ναδάλ!

Πίσω από κάθε άνδρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα, την οποία έχει βρει ο Ραφαέλ Ναδάλ στο πρόσωπο της (πανέμορφης) Μαρίας ‘Τσίσκα’ Περέγιο

Η Μαρία η… όμορφη του Ραφαέλ Ναδάλ!
Μεγάλωσαν κι οι δύο στην Μαγιόρκα, εκεί όπου γνωρίστηκαν και βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού πριν από έντεκα χρόνια.

Το μακρινό 2005 ο Ραφαέλ Ναδάλ ήταν ένας ανερχόμενος αστέρας του τένις, αλλά παρά την τεράστια καριέρα του ο Ισπανός εδώ και 11 χρόνια πέρα από το να συλλέγει κούπες έχει μαζί του συντροφιά και την Μαρία Φρανσίσκα Περέγιο (η απλά ‘Τσίσκα’).

Κλείσιμο


Κι όταν το απόγευμα της Κυριακής ο Ράφα κέρδισε με 2-1 (7-5, 5-7, 6-0) του Γκαέλ Μονφίς στον τελικό του Monte Carlo Masters (αυτός ήταν ο 100ος τελικός στην καριέρα του), αφού σήκωσε τα χέρια ψηλά στον ουρανό του Πριγκηπάτου, έφυγε κατευθείαν στην κερκίδα για να αγκαλιάσει και να φιλήσει την αγαπημένη του.



«Περνάω υπέροχα μαζί της, είναι πραγματικά αξιολάτρευτη και πιθανότατα είναι η γυναίκα της ζωής μου», είχε δηλώσει το 2011 σε συνέντευξη του σε γυναικείο περιοδικό ο Ράφα, μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως για την αγαπημένη του, ενώ λίγο αργότερα είχε πει πως η ψυχολογική υποστήριξη που του δίνει η ‘Τσίσκα’, η μητέρα του και η αδερφή του είναι ανεκτίμητη.



Η επίσημη αγαπημένη του Ναδάλ πέρα από το να τον ακολουθεί σε όλο τον κόσμο, σπούδασε μάρκετινγκ στο Λονδίνο και πλέον είναι υπεύθυνη για τα social media στο ίδρυμα ‘Ράφα Ναδάλ’.



Πάντως προσπαθεί να μείνει όσο πιο μακριά μπορεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όταν ο ίδιος ο Ναδάλ τρέχει να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει μετά από κάθε του νίκη, λογικό είναι τα φλας των φωτογράφων να μην σταματούν…







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης