Μπέκαμ: «Αξέχαστο το γκολ με την Ελλάδα»

Μπέκαμ: «Αξέχαστο το γκολ με την Ελλάδα»

Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε κορυφαία στιγμή της καριέρας του με τα «λιοντάρια» το γκολ που πέτυχε το 2001 στο «Ολντ Τράφορντ»

Μπέκαμ: «Αξέχαστο το γκολ με την Ελλάδα»
Για την Ελλάδα ήταν ένα γκολ που της στέρησε μια τεράστια νίκη γοήτρου, λίγο πριν η αρμάδα του Ότο Ρεχάγκελ φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Για την Αγγλία όμως ήταν ένα γκολ που την έστειλε απευθείας σε μια τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ για τον ‘χρυσό σκόρερ’ Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ένα γκολ εξιλέωση για την αποβολή του στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Κλείσιμο
Ο ‘Μπεκς’ με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την λειτουργία του Sky Sports μίλησε στο βρετανικό δίκτυο κι όταν ρωτήθηκε για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας δεν χρειάστηκε και πολύ σκέψη για να απαντήσει.

 «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Θα μπορούσα να πω το γκολ που πέτυχα με πέναλτι απέναντι στην Αργεντινή στο Μουντιάλ του 2002, με το οποίο ίσως… εξιλεώθηκα κάπως για την αποβολή μου τέσσερα χρόνια νωρίτερα, αλλά όχι… Χωρίς καμία αμφιβολία, το γκολ κόντρα στην Ελλάδα είναι η καλύτερή μου στιγμή με την Αγγλία»!

Στον αγώνα που είχε διεξαχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» η Εθνική μας ομάδα είχε προηγηθεί με 2-1, αλλά στις καθυστερήσεις οι Άγγλοι κέρδισαν φάουλ με τον Μπέκαμ να στέλνει τη μπάλα συστημένη στο παραθυράκι της εστίας του Αντώνη Νικοπολίδη και να δίνει το απευθείας εισιτήριο στην χώρα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 που είχε διεξαχθεί σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης