Σίφουνας ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-2 στο Αγρίνιο

Σίφουνας ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-2 στο Αγρίνιο

Ερνάνι και Φορτούνης οι κορυφαίοι των ερυθρόλευκων

Σίφουνας ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-2 στο Αγρίνιο
Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός συναντούσε σημαντικές δυσκολίες στην έδρα του Παναιτωλικού, αλλά στο σημερινό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι οι (εδώ και καιρό) πρωταθλητές ήταν καταιγιστικοί και το τελικό 2-5 θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πρωταγωνιστές στο νέο ερυθρόλευκο θρίαμβο (27η νίκη σε 29 αγώνες) ήταν ο Ερνάνι, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο μήνα και φυσικά ο Κώστας Φορτούνης.

Κλείσιμο
Αυτοί οι δύο συνεργάστηκαν στο πρώτο γκολ με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει με κεφαλιά από σέντρα του Πορτογάλου στο 7’. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν φάσεις για γκολ, καθώς αμυντικά ο Ολυμπιακός είχε θέματα, όμως στο 29’ ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντα Κόστα βρέθηκε αμαρκάριστος και σημείωσε  0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την απογοήτευση των γηπεδούχων και στο 57’ ο Σεμπά ευνοήθηκε από τις κόντρες σκοράροντας από πλάγια θέση, ενώ στο 69’ η μπάλα χάθηκε με την εναλλαγή Φορτούνη, Σεμπά και ο Πουλίδο σε κενή εστία έκανε το 0-4.

Στο 86’ ήταν η σειρά του Πάρντο να βάλει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε χωρίς άλλες συγκινήσεις ο Παναιτωλικός μπόρεσε να πετύχει δυο γκολ.

Αρχικά στο 88’ με τον Ουάρντα με εξαιρετικό σουτ (κι αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ντα Κόστα) και στο 90’ με τον Κάπελ ο οποίος κέρδισε τις κόντρες και νίκησε τον Καπίνο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67’ Καπέλ), Μάκος, Παπάζογλου (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46’ Βασιλείου), Οσμάν Φερέιρα, Ουαρντά και Μουνιός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουΐ, Ζντιέλαρ, Κασάμι (78’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ερνάνι (68’ Πάρντο), Σεμπά (77’ Φουστέρ) και Πουλίδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης