LIVE: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 78-71 (Τελικό)

LIVE: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 78-71 (Τελικό)

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι που θα κρίνει μάλλον οριστικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο, συναρτήσει και του παιχνιδιού του Ολυμπιακού

Δια χειρός Ουίλιαμς πήρε το ντέρμπι (78-71) με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός
Στις 20:00 (Novasports 3) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κοινό τους «σπίτι», το ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μπορούν να τερματίσουν πρώτοι μόνο αν κάνουν μια νίκη παραπάνω από τον Ολυμπιακό κι ενώ την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Κηφισιά στο «Ζηρίνειο». Η ομάδα προέρχεται απ' την εξασφάλιση της πρόκρισης στα playoffs της Ευρωλίγκας, ενώ τα προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο (εκτός ομάδος ο Νίκος Παππάς, εκτός Α1 οι Πάβλοβιτς & Κούζμιτς και τραυματίας ο Αντώνης Κόνιαρης).

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Η «Ένωση», ανήμερα της συμπλήρωσης 48 ετών από την κατάκτηση του Κυπελλούχων του 1968, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς σε κάθε περίπτωση τερματίζει τέταρτη, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσθήκης (με τον ψηλό Μάικλ Έρικ ή κάποιον ακόμη γκαρντ).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκατέρωθεν, ενώ η παράδοση είναι σαφώς υπέρ του Παναθηναϊκού, με 30 νίκες σε 31 ματς ως γηπεδούχος και μοναδική ήττα την περίοδο 1996/97 με 94-77.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης