Για «διπλό» σαν στο σπίτι της η ΑΕΚ

Για «διπλό» σαν στο σπίτι της η ΑΕΚ

Νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από δυόμισι μήνες θέλει η ΑΕΚ σήμερα στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή, μπροστά στο… κοινό της. Το γνωστό σχήμα με ένα ερωτηματικό από Πογέτ

Για «διπλό» σαν στο σπίτι της η ΑΕΚ
Από τις 17 Ιανουαρίου και το 2-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα έχει να κερδίσει μακριά από την έδρα της η ΑΕΚ και σήμερα έχει την ευκαιρία, αντιμετωπίζοντας την υποβιβασμένη Καλλονή στη Μυτιλήνη (19:00, Novasports 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Η «Ένωση» μετρά δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μακριά από το ΟΑΚΑ. Βέβαια το γήπεδο της Καλλονής θα θυμίζει απόψε κάτι από το «σπίτι» της, όπως φάνηκε από την πρόγευση που έδωσαν οι περίπου 500 οπαδοί της που υποδέχτηκαν την αποστολή στο νησί. 

Κλείσιμο
Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πέραν της απουσίας του Πλατέλλα που έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει το σύνηθες 4-3-3, με ένα ερωτηματικό. Ο Μπαρόχα επέστρεψε μόλις προχθές από υπερατλαντικό ταξίδι και ενδέχεται ο Ανέστης να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Σε ό,τι αφορά στις άλλες θέσεις, οι Γκάλο και Ντίντακ θα είναι τα ακραία μπακ, οι Κολοβέτσιος και Άρθο στόπερ, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος θα συνθέτουν την τριπλέτα στο χώρο του κέντρου και οι Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης αυτή στην επίθεση. 

Στη 19μελή αποστολή βρίσκονται επίσης οι Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Μπουονανότε, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης