Μια 11άδα ελεύθερων «αστεριών» που θα απασχολήσει το καλοκαίρι!

Μια 11άδα ελεύθερων «αστεριών» που θα απασχολήσει το καλοκαίρι!

Εντεκα παίκτες, έντεκα συμβόλαια που λήγουν, εκατοντάδες δημοσιεύματα με ομάδες που ενδιαφέρονται για την αφεντιά τους! Δείτε τους παίκτες που θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι

Μια 11άδα ελεύθερων «αστεριών» που θα απασχολήσει το καλοκαίρι!
Πως και πως περιμένουμε το καλοκαίρι για να κάνουμε τις βουτιές μας αλλά και να δούμε ποιοι παίκτες θα... βουτήξουν στα εκατομμύρια που θα απλωθούν στα πόδια τους προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Οι Μανταντά, Φαν ντερ Βιλ , Τέρι, Ντεμιτσέλις, Εβρά, Μπανέγκα, Φεγκουλί, Μοντολίβο, Τότι, Ιμπραΐμοβιτς, Τόρες, αποτελούν μια 11άδα ελεύθερων που έχουν δει το όνομά τους να παίζει για... ένα κάρο ομάδες. 

Κλείσιμο
Πέρα από τον Μπανέγκα που μάλλον έχει κλείσει στην Ίντερ όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν ακόμη που θα βρίσκονται.

Ας δούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά...


Μανταντά

Εχει υπηρετήσει μέχρι σήμερα που είναι 30 ετών δύο ομάδες: Την Χάβρη και τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Μίτσελ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος και το συμβόλαιό του που εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο.


Γκρέγκορι Φαν ντερ Βiλ

Πριν κάποια χρόνια ήταν από τα κορυφαία δεξιά μπακ. Στην Παρί είναι από το 2012 αλλά τελευταία δεν διανύει και την καλύτερή του περίοδο. Πρόσφατα τσακώθηκε με τον Ιμπραΐμοβιτς στο ημίχρονο του ματς με την Τρουά και τιμωρήθηκε από το σύλλογο Γενικότερα έχουν... ξενερώσει μαζί του και δύσκολα θα ανανεώσει.


Τζον Τέρι

Ακόμη δεν τον έχει καλέσει κανείς για ανανέωση στην Τσέλσι. Τελευταία υπήρξαν δημοσιεύματα που θέλουν την Μπρόντιμπι να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.


Mάρτιν Ντεμιτσέλις

Μάλλον στη Σίτι του Γκουαρντιόλα δεν έχει θέση ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός. Διάφορες φήμες τον θέλουν να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ.


Πατρίς Εβρά

Ο Γάλλος αριστερός μπακ στα 34 του έχει σημαντικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία της Γιουβέντους. Το συμβόλαιό του λήγει και ακόμη δεν είναι γνωστό τι θα γίνει με το μέλλον του. Αν θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα, που αυτό θέλει μάλλον, δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να βρει ομάδα.


Εβερ Μπανέγκα

Σε αντίθεση με τους παραπάνω, ο μέσος της Σεβίλλης μάλλον ξέρει που θα βρίσκεται από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα γράφονται έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να μην χάνει την ευκαιρία να κινηθεί για την απόκτησή του, χωρίς να... ματώσει οικονομικά.


Σοφιάν Φεγκουλί

Δεν είχε και την καλύτερή του χρονιά με τη Βαλένθια φέτος, μιας και πέρα από το πολύ κακό πρωτάθλημα που κάνει η ομάδα του, έμεινε για αρκετό καιρό εκτός λόγω τραυματισμού. Το συμβόλαιθό του λήγει κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον... βλέπει με πολύ καλό μάτι.


Ρικάρντο Μοντολίβο

Ο αρχηγός της Μίλαν μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει μιας κι η συμφωνία του με τη Μίλαν εκπνέει σε λίγους μήνες. Τα δημοσιεύματα θέλουν πάντως τις δυο πλευρές να δίνουν ξανά τα χέρια.


Φραντσέσκο Τότι

Η τελευταία σημαία είναι έτοιμη να... πέσει. Ο θρυλικός αρχηγός της Ρόμα, μάλλον, δεν θα φοράει τη φανέλα των «τζαλορόσι» μετά το τέλος του πρωταθλήματος. MLS και Λέστερ είναι δύο προορισμοί που... καλούν τον 39χρονο! Πάντως, όποτε θέλει αναλαμβάνει ρόλο στη διοίκηση των «λύκων». Θα δούμε τι θα γίνει...


Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Και ποιος δεν τον θέλει! Στην Κίνα, η κυβέρνηση απλώνει εκατομμύρια στα πόδια του για να τον κάνει να αφήσει την Ευρώπη για την Ασία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γράφτηκε τελευταία ότι τον θέλει, ενώ στο Παρίσι δεν αλλάζουν τον Πύργο του Άιφελ για την αφεντιά του. Μίλαν και Νάπολι επίσης είναι ομάδες που έχουν γραφτεί ότι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Σίγουρα δεν θα τον δούμε στο Παρίσι. Το που θα πάει; Ζλάταν είναι αυτός ό,τι θέλει κάνει.


Φερνάντο Τόρες

Ο δανεισμός του στην Ατλέτικο Μαδρίτης τελειώνει και επιστρέφει στο Μιλάνο, αν η αγαπημένοι του «ροχιμπλάνκος» δεν παρατείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Σε αυτό το ενδεχόμενο δύσκολα θα τον δούμε να φοράει ξανά την «ροσονέρι» φανέλα. Η Λάτσιο φέρεται να τον θέλει, μιας κι ο Κλόζε μένει κι αυτός ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης