Πουλάει… τρέλα ο Ρανιέρι: «Παλεύουμε για να βγούμε Ευρώπη»

Πουλάει… τρέλα ο Ρανιέρι: «Παλεύουμε για να βγούμε Ευρώπη»

Τι κι αν είναι στην κορυφή και στο +5; Τι κι αν είναι στο… +15 από την τέταρτη θέση; Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάνει επικά mind games και δηλώνει πως στόχος της Λέστερ είναι η... ευρωπαϊκή έξοδος

Πουλάει… τρέλα ο Ρανιέρι: «Παλεύουμε για να βγούμε Ευρώπη»
Σε άλλο επίπεδο πάει τα mind games ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Τι κι αν οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή και στο +5 από τη δεύτερη Τότεναμ; Ο Ιταλός κόουτς δεν κάνει καμία κουβέντα για τίτλο και δηλώνει πως οι αλεπούδες παλεύουν για να παίξουν στην Ευρώπη του χρόνου (ναι, μοιάζει... τρελό)! 

«Όχι, όχι, όχι. Παλεύουμε απλά για να βγούμε στην Ευρώπη, αυτό είναι όλο», απάντησε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής σε ερώτηση που του έγινε για το αν η ομάδα του θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας. 

Κλείσιμο
Αφότου διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την εθνική Ιταλίας (αφού αποχωρεί οριστικά ο Κόντε μετά το Euro), λέγοντας χαρακτηριστικά πως:«Είμαι καλά στην Λέστερ και έχω 3 χρόνια συμβόλαιο», στη συνέχεια η... τρελίτσα του Ρανιέρι για τον φετινό τίτλο στο Νησί πήγε ένα βήμα παρακάτω! 

«Στόχος φέτος είναι να χτίσουμε κάτι» είπε... μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο Ρανιέρι, όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε πως: «Άρα φέτος μάχεστε για την παραμονή και του χρόνου ελπίζετε...». 

Και συνέχισε να επιμένει σχετικά με την κατάκτηση ή όχι του πρωταθλήματος. «Ναι, δεν θα κερδίσουμε τίποτα», επανέλαβε!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης