Παγκόσμιο τρολάρισμα σε Φαν Γκάαλ και... απονομή του Όσκαρ 2016

Παγκόσμιο τρολάρισμα σε Φαν Γκάαλ και... απονομή του Όσκαρ 2016

Η αρκούδα, ο καυγάς έξω από κλαμπ στο Λονδίνο, το «δολοφονικό» τάκλιν στον Τζέραρντ, ο... αισθησιακός χορός στο ξενοδοχείο και η... σούπα του Βενγκέρ

Παγκόσμιο τρολάρισμα σε Φαν Γκάαλ και... απονομή του Όσκαρ 2016
Είναι 64 ετών, η φήμη του είναι παγκόσμια, η εμπειρία του στους ποδοσφαιρικούς πάγκους μεγάλων συλλόγων τεράστια και οι επιτυχίες του ανάλογες. Ωστόσο, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, περί ου ο λόγος, δείχνει να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός δέχεται δριμύτατη κριτική για την εικόνα της μεγάλης βρετανικής ομάδας, γεγονός που δεν μπορεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία. Στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με την Άρσεναλ, όμως, ξεπέρασε τα... συνηθισμένα.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ, θεωρώντας πως οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ, έκαναν «θέατρο», πέφτοντας με το παραμικρό στο χορτάρι, πήγε και... βούτηξε μπροστά στον τέταρτο διαιτητή και στα έκπληκτα μάτια του συναδέλφου του στον πάγκο των «κανονιέρηδων». Άλλο που δεν ήθελαν οι απανταχού πολέμιοί του και ιδιαίτερα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ που δεν επιθυμούν την παραμονή του στον πάγκο. Άδραξαν την ευκαιρία και προχώρησαν σε ένα... παγκοσμίου επιπέδου και έκτασης «τρολάρισμα», μοντάροντας τον πεσμένο Φαν Γκάαλ, σε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να φανταστεί κανείς.

Κλείσιμο
Μία από αυτές τις φωτογραφίες συνδύασε και την απονομή των φετινών Όσκαρ, «απονέμοντας» το πρώτο βραβείο στον Ολλανδό τεχνικό!



Κάποιος – προφανώς έβγαλε και τις... επιθετικές του προθέσεις – τοποθέτησε μία αγριεμένη αρκούδα πάνω από τον Φαν Γκάαλ, έτοιμη να τον κατασπαράξει.



Σε άλλη φωτό, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πεσμένος σε δρόμο του Λονδίνου, μετά από καυγά, έξω από κλαμπ και με την αστυνομία από πάνω του έτοιμη να τον συλλάβει.



Υπάρχει και η «ροζ» διάσταση της... βουτιάς του Ολλανδού, καθώς σε μία φωτογραφία παρουσιάζεται ξαπλωμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείο, να παρακολουθεί τον αισθησιακό χορό μίας καλλίγραμμης κοπέλας.



Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο 64χρονος κόουτς ανατρέπει... αντιαθλητικά τον Στίβεν Τζέραρντ, όταν έπαιζε στη Λίβερπουλ, σε ντέρμπι με την Τσέλσι.



Ένας άλλος, τοποθέτησε τη «σούπα» που είχε «φάει» ο Αρσέν Βενγκέρ στο αεροδρόμιο, σε αποστολή της Άρσεναλ, δίπλα στη «βουτιά» του Φαν Γκάαλ, δίνοντας μία ακόμη διάσταση.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης