«Βόμβα» στη Ρεάλ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να αποσυρθεί από την προεδρία

«Βόμβα» στη Ρεάλ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να αποσυρθεί από την προεδρία

Ο επικεφαλής της διοίκησης των Μαδριλένων εξετάζει το ενδεχόμενο να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τον Ιούνιο και να μην βάλει υποψηφιότητα

«Βόμβα» στη Ρεάλ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να αποσυρθεί από την προεδρία
Ο αγωνιστικός κατήφορος που έχει πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία δύο χρόνια, σε συνδυασμό με το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα του συλλόγου, το οποίο ανέρχεται στα 600 εκατ. ευρώ, έχουν προκαλέσει μία κατάσταση έντονης πίεσης προς τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το πόστο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέρεθ σκέφτεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τον Ιούνιο, στις οποίες δεν θα βάλει υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της προεδρίας. Ο Ισπανός παράγοντας δέχεται εντονότατες επικρίσεις για τις επιλογές του στο θέμα του προπονητή, καθώς η απομάκρυνση του Κάρλος Αντσελότι και η πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ στη θέση του Ιταλού, αποδείχθηκε καταστροφική για την ομάδα. Ακολούθως η ομάδα ανατέθηκε στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ναι μεν διαθέτει ικανότητες, αλλά στερείται σαφώς προπονητικής εμπειρίας.

Κλείσιμο
Παράλληλα, ο Πέρεθ δέχεται κριτική για τις πολυδάπανες μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε, προκαλώντας ένα άνοιγμα στην εταιρεία τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν καλύπτεται σε συνάρτηση με τα τρέχοντα έξοδα και τα έσοδα του ισπανικού συλλόγου.

Έναν ρόλο, ενδεχομένως, στην απόφασή του, θα παίξει και η κάκιστη σχέση του με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τον αγνοεί προκλητικά στις υποδείξεις του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ταξίδια που πραγματοποιεί στο Μαρόκο, παρά την απαγόρευση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης