Βίντεο: Δείτε τους παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να τιμούν τα θύματα της Θύρας 7

Βίντεο: Δείτε τους παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να τιμούν τα θύματα της Θύρας 7

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθησαν χθες λίγο πριν την έναρξη του ντέμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ με τους παίκτες να αποτείουν φόρο τιμής στα θύμα της Θύρας 7

Βίντεο: Δείτε τους παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να τιμούν τα θύματα της Θύρας 7
Μπορεί να έχουν περάσει πλέον 35 χρόνια από εκείνη την ημέρα που σημάδεψε μια για πάντα τον Ολυμπιακό αλλά και ολόκληρο τον ελληνικο αθλητισμό, όμως κανείς δεν ξεχνά τα 21 παιδιά που χάθηκαν στην μεγαλύτερη τραγωδία που χτύπησε τα ελληνικά γήπεδα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε και φέτος με διάφορες εκδηλώσεις τα θύματα της Θύρας 7. Ενώ και λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο για τα θύματα.

Κλείσιμο



Η ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν πραγματικά συγκλονιστική, καθώς μέσα στο φορτισμένο από την συγκίνηση κλίμα όλος ο κόμσος του Ολυμπιακού συμμετείχε και αυτός με τα πανό και τα συνθήματά του στην δημιουργία μιας μοναδικής βραδιάς, αντάξιας της ιστορίας του συλλόγου αλλά και με τον σεβασμό που αρμόζει στη μνήμη όσων χάθηκαν εκείνη την ημέρα.




Μέσω των social media αρκετοί παίκτες όπως Τζόρτζεβιτς, Ιμπαγάσα, Μέγιερι, Mανιάτης, ΜΙλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ντουρμάζ έστειλαν το δικό τους μήνυμα, όπως κι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μοιράστηκε με τον κόσμο τη δική του προσωπική στιγμή.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης