Επανέρχεται για Εβανζελίστα ο Παναθηναϊκός

Επανέρχεται για Εβανζελίστα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά το αρχικό «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε, μπαίνει πιο ενεργά στην διεκδίκηση του Βραζιλιάνου μέσου

Επανέρχεται για Εβανζελίστα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ενώ αρχικά βρήκε την... άκρη με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Λούκας Εβαγκελίστα δεν κατάφερε να ντύσει άμεσα στα πράσινα τον Βραζιλιάνο μέσο, καθώς οι Ιταλοί προέβαλλαν έξτρα απαιτήσεις και μεταξύ άλλων δεν ήταν θετικοί στον δανεισμό του παίκτη για 1.5 χρόνο αλλά για έξι μήνες, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Τις προηγούμενες ημέρες το θέμα είχε «παγώσει», ωστόσο, το πρόβλημα που συνεχίζει να παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στην δημιουργία από τον άξονα, δημιούργησε νέα δεδομένα και το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυνατά στην διεκδίκηση του Εβαγκελίστα, ανοίγοντας εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τους Ιταλούς.

Κλείσιμο
Στόχος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Να υπενθυμίσουμε πως ο διεθνής άσος είναι επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στο «Φρίουλι».

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης