Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έρχεται, ο Ρονάλντο φεύγει

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έρχεται, ο Ρονάλντο φεύγει

Παρά την εκδίωξη του Μπενίτεθ και την άφιξη του Ζιντάν στην Ρεάλ, οι φήμες πληθαίνουν ότι στην ποδιά (και στα... πόδια) του Ρονάλντο «σφάζονται» η Μάντσεστερ και η Παρί για το ποιά θα τον αποκτήσει το καλοκαίρι

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έρχεται, ο Ρονάλντο φεύγει
Όπως όλα δείχνουν θα είναι ίσως το μεγαλύτερο και πιο ακριβό αθλητικό (και όχι μόνο) σίριαλ των επόμενων μηνών. Η φημολογούμενη αποχώρηση του Ρονάλντο από την Ρεάλ έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα δημοσιευμάτων σε όλο τον κόσμο, με αρκετούς ήδη να θεωρούν ότι αποτελεί ένα αναπόφευκτο γεγονός.

Μάλιστα ανάμεσα στους λίγους μνηστήρες που μπορούν να ξοδέψουν τα απίστευτα χρήματα που πρόκειται να κοστίσει η μεταγραφή, οι περισσότεροι προκρίνουν δύο μεγάλους συλλόγους, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Κλείσιμο
Παρά την ανάληψη καθηκόντων προπονητή στην ομάδα της Μαδρίτης από τον Ζιντάν, όλα δείχνουν ότι ο Ρονάλντο έχει δρομολογήσει την αποχώρησή του από την ομάδα. Παρά το ότι ο Ζιντάν ξεκινά την ενδεκάδα της ομάδας από το τρίπτυχο Ρονάλντο, Μπέϊλ και Μπενζεμά (σε αντίθεση με τον Μπενίτεθ που είχε μια πιο «ομαδική» αντίληψη για την σύνθεση της ομάδας), ο πορτογάλος άσσος φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του. 

Ο Πορτογάλος που γίνεται 31 ετών φέτος, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στα γόνατά του, κάτι που ενισχύει την διάθεση των υπευθύνων της Ρεάλ να είναι ανοιχτοί σε προσφορές από άλλους συλλόγους. Παράλληλα υπάρχει και η υπόθεση του Μπέϊλ, ο οποίος βρίσκεται και αυτός υπ' ατμόν, προφανώς με κατεύθυνση και αυτός προς την Αγγλία.

Πάντως οι γνώστες της ομάδας λένε ότι ανάμεσα στον Μπέϊλ και τον Ρονάλντο, η διοίκηση ακούει πιο εύκολα τις προσφορές για την αποχώρηση του Πορτογάλου, καθώς ο Μπέιλ έχει αρκετά χρόνια μπροστά του, ενώ ο Ρονάλντο έχει μάλλον αφήσει τα καλύτερά του χρόνια πίσω του.

Πολλά προβλήματα στην σχέση με την ομάδα προκύπτουν και από την άφιξη του Ζιντάν, ο οποίος με την ισχυρή του προσωπικότητα είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης στα αποδυτήρια της ομάδας. Έναν χώρο που μέχρι σήμερα ο Ρονάλντο είχε τον πρώτο λόγο, και που σίγουρα θα προκαλέσει τριβές μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς ο Ρονάλντο πρέπει να υποχωρήσει σ' αυτού του ειδικού τύπου εξουσία που έχει αποκτήσει με τον καιρό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης