Ιντέγε: Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League

Ιντέγε: Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League

«Εύχομαι αν πάμε στον τελικό να τον κερδίσουμε», τόνισε ο Νιγηριανός επιθετικός

Ιντέγε: Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League
Την άποψη ότι Ολυμπιακός είναι μία ομάδα και έχει τις βάσεις που απαιτούνται για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League εξέφρασε ο Ιντέγε Μπράουν. 

«Εύχομαι αν πάμε στον τελικό να τον κερδίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αφρικανός και μίλησε για τους προσεχείς αγώνες με την Άντερλεχτ. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά ο Νιγηριανός άσος δήλωσε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

Για το Europa League: «Τώρα ξεχνάμε τι έγινε στο Champions League και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για το Europa League. Θα παίξουμε απέναντι στην Άντερλεχτ, η οποία δεν είναι κακή ομάδα κατά τη γνώμη μου. Είναι μία ομάδα που πρέπει να σεβόμαστε, όπως όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να πάμε εκεί με πολύ καλή προετοιμασία και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση». 

Για την επιθυμία του κόσμου να δει ψηλά την ομάδα στην διοργάνωση, καθώς τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν αποκλεισμοί από χειρότερες ομάδες: «Έτσι είναι στη ζωή όλα τα πράγματα. Πάντα μπορείς να ονειρεύεσαι ότι θα συμβούν κάποια πράγματα και τελικά να μη συμβαίνουν. Εσύ, όμως, πρέπει να σκέφτεσαι θετικά για ό,τι και να γίνεται. Φυσικά και πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό, και να τον κερδίσει κιόλας. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό πρέπει πάντα να προσπαθούμε και να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εύχομαι αν πάμε στον τελικό να τον κερδίσουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης