LIVE: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-0 (Τελικό)

LIVE: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-0 (Τελικό)

Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με γκολ του «Τσόρι» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημισχρόνου -  Στο 55' έχασε πέναλτι ο Ντομίνγκες

LIVE: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-0 (Τελικό)
Ο αήττητος στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλοντας να ξορκίσουν την απογοητευτική ήττα από τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ μεσοβδόμαδα, επιζητούν νίκη απέναντι στους «Αγρινιώτες», που προέρχονται από ισοπαλία εντός έδρας με τον Ατρόμητο.

Πρώτος ο Ολυμπιακός στην βαθμολογία με 36 βαθμούς σε 12 αγώνες (σ.σ. δεν έχει προσμετρηθεί ακόμα επίσημα το 0-3 της Λεωφόρου καθώς η υπόθεση έχει πάει στην ΕΠΟ), ενώ 13ος, βρίσκεται ο Παναιτωλικός με 13 πόντους σε 13 αγώνες.

Κλείσιμο
Σε επίπεδο παράδοσης ο Ολυμπιακός μετράει 5 εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Παναιτωλικό. Το 1975 και το 1976 ήταν οι πιο ευρείες νίκες με 4-1 και 3-0 αντίστοιχα.

Διάταξη Ολυμπιακού: Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ Ομάρ, αριστερό Μαζουάκου, κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα, άξονας με Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο και δεκάρι τον Τσόρι, άκρα με Φορτούνη και Ντουρμάζ και φορ ο Ιντέγιε.

Σχηματισμός Παναιτωλικού: Κυριακίδης κίπερ, Κούσας και Μάκος τα δύο στόπερ, Μύγας και Κέβιν στα δύο άκρα της άμυνας, κέντρο με Πάουλο, Χαντάκια και Ρουσκουγιέδα, οι Ουάρντα και Βιγιαφάνιες τα δύο εξτρέμ και φορ ο Βασιλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης