Επιστρέφει ο Βέμερ για τον Παναθηναϊκό

Επιστρέφει ο Βέμερ για τον Παναθηναϊκό

Ο Γερμανός δεξιός μπακ συμπεριλήφθηκε στους 20 της αποστολής για το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο

Επιστρέφει ο Βέμερ για τον Παναθηναϊκό
Ώρα Κυπέλλου και για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να αρχίζουν τον θεσμό υποδεχόμενοι τον Λεβαδειακό στο ματς που θα διεξαχθεί στην Λεωφόρο την Τετάρτη (17:15). Ο Γιάννης Αναστασίου από την στιγμή που ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει πολλές αλλαγές, ενώ στην αποστολή την οποία απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του και τον Γιενς Βέμερ.

Ο Γερμανός δεξιός οπισθοφύλακας ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν από τον περασμένο Αύγουστο (!!!) όταν είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Καμπάλα και τέθηκε και πάλι στην διάθεση του προπονητή. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Λουντ, με τον Φινλανδό να ήταν και στους 20 για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και να κόβεται τελικά από την 18αδα.

Κλείσιμο
Συνολικά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Λαγός, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. και Λάμπρου.

Όσο αφορά στην προπόνηση, όπως ήταν φυσικό οι ρυθμοί ήταν χαλαροί. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε στην αρχή ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας και πάσες, ακολούθως χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έπαιξε παιχνίδια κατοχής και το άλλο έπαιξε παιχνίδια πίεσης σε μικρούς χώρους και άπαντες ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, οι Τελάντερ και Σάντσεθ έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά και θεραπεία, ενώ επίσης ατομικά προγράμματα ακολούθησαν και οι Εσιέν, Κότσαρης.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης