Ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου το 3ο ASTIR TENNIS OPEN σε ένα από τα πιο όμορφα κλαμπ της Αττικής

Ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου το 3ο ASTIR TENNIS OPEN σε ένα από τα πιο όμορφα κλαμπ της Αττικής

Μετά το καλοκαιρινό open που έκλεψε τις εντυπώσεις στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του Astir Tennis Club, στο Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης, έρχεται το 3ο Astir Tennis Open από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου, σε ένα από τα πιο όμορφα κλαμπ της Αττικής!

Ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου το 3ο ASTIR TENNIS OPEN σε ένα από τα πιο όμορφα κλαμπ της Αττικής
Στα τρία τελευταίας γενιάς γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα, θα πραγματοποιθεί ένα ακόμη σπουδαίο τενιστικό ραντεβού, δίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα δέντρα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Πρόκειται για το 3ο τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Astir Tennis Club, οι οποίες έχουν εντυπωσιάσει τους επισκέπτες για την λειτουργικότητα, καλαισθησία του χώρου (υπέροχο players lounge) αλλά και τα διασκεδαστικά courts στα οποία απολαμβάνεις το τένις, με ασφάλεια.

Κλείσιμο


Το τουρνουά που απευθύνεται αποκλειστικά σε εράσιτέχνες και άνω των 25 ετών, θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν γνωριμίες και να συμμετάσχουν σε ένα οργανωμένο τουρνουά με σημαντικά δώρα για τους νικητές.


Δηλώσεις συμμετοχής
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ωρα 18.00.



Δώρα
O 1ος νικητής σε κάθε κατηγορία κερδίζει: μία ετήσια συνδρομή στο Astir Tennis Club, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χρήση των γηπέδων τέννις και χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.



Ο 2ος νικητής σε κάθε κατηγορία κερδίζει: μια εξάμηνη συνδρομή στο Astir Tennis Club, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χρήση των γηπέδων τέννις και χρήση των παραλιών και των πισίνων του AstirPalace.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ASTIRPALACERESORT
AΠΟΛΛΩΝΟΣ 40, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

210 8901795, 210 8902000
astir-palace.com, arionspa.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης