Σκούρα τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ

Σκούρα τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ

Κακή εμφάνιση και στην Τσεχία για τον ΑΠΟΕΛ, η Σπάρτα Πράγας εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά του κενά κερδίζοντας δίκαια 2-0

Σκούρα τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ
Σε δεινή βαθμολογική θέση στο 11ο γκρουπ του Europa League έφερε τον ΑΠΟΕΛ η Σπάρτα Πράγας, μετά τη νίκη της με 2-0 στην Τσεχία, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Χωρίς γκολ παρέμειναν μετά από 2 αγώνες οι Κύπριοι. 

Στην αναμέτρηση με τους Κύπριους, η ομάδα της Πράγας θέλησε να επιβάλει από νωρίς το ρυθμό της. Μάλιστα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ με κοντινή προβολή του Φατάι. Δύο λεπτά αργότερα η Σπάρτα θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα της, ωστόσο ο διαιτητής σωστά ακύρωσε γκολ του Κρέιτσι ως οφσάιντ. 

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν θέλοντας να κλειδώσουν τη νίκη και τα κατάφεραν. Στο 60’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντοκάλ, ο Μπράμπετς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην κυπριακή άμυνα, και από κοντά έγραψε το 2-0. 

Έκτοτε, με την άνεση του υπέρ της 2-0, η Σπάρτα συνέχισε να είναι απειλητική για την εστία του ΑΠΟΕΛ, όμως δεν μπόρεσε να σημειώσει τρίτο τέρμα. 

Πλέον, η Σπάρτα θα ταξιδέψει για την επόμενη αγωνιστική στη Γερμανία, βρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο του ομίλου Σάλκε, ενώ από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. 

Βαθμολογία 

Σάλκε 6 
Σπάρτα Πράγας 4 
Αστέρας Τρίπολης 1 
ΑΠΟΕΛ 0 

Επόμενη αγωνιστική 

ΑΠΟΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 
Σάλκε – Σπάρτα Πράγας 




Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης