Παναθηναϊκός: Ενισχυμένος για τη συνέχεια

Παναθηναϊκός: Ενισχυμένος για τη συνέχεια

Με καλύτερη ψυχολογία, μετά την εμφάνιση και το 3-0 επί του Λεβαδειακού, αλλά και με… ενισχύσεις από επιστροφές, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον Πλατανιά. Χαμόγελα για Τελάντερ, μήνυμα από κόσμο

Παναθηναϊκός: Ενισχυμένος για τη συνέχεια
Για τον Παναθηναϊκό δεν είναι επίτευγμα μια νίκη επί του Λεβαδειακού, δεν παύει ωστόσο να αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι «πράσινοι» παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στην εκκίνηση του αγώνα πέτυχαν τρία γρήγορα γκολ κι εν συνεχεία κατέβασαν ταχύτητα. Το ζητούμενο των τριών βαθμών σε συνδυασμό με μια πειστική, έστω και για ένα ημίχρονο, εμφάνιση ήρθε, αλλά μέλημα του «τριφυλλιού» είναι να δοθεί συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. 

Όπου «συνέχεια», βλέπε… Πλατανιάς, την Κυριακή στις 16:00, πάλι στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο παιχνίδι αυτό ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ πιθανό να έχει κι άλλα όπλα στη διάθεσή του. Όχι τον Εσιέν, που όλα δείχνουν πως προορίζεται για το επόμενο παιχνίδι εφόσον είναι καλά, αλλά πιθανώς τους Λουντ, Πέτριτς και Σάντσεθ, ενώ δεν προλαβαίνει ο Βέμερ. 

Κλείσιμο
Θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να διατηρήσει ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος έκανε πολύ θετικό επίσημο ντεμπούτο, ωστόσο ο Δανός θα δοκιμαστεί περισσότερο στα δύσκολα. Χθες, πάντως, έκανε εξαιρετική δουλειά απέναντι στον Μάντζιο κι ο μάνατζέρ του μετά το ματς δήλωνε «… με όλο το σεβασμό προς τους άλλους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, πιστεύω πως ο Ράσμους θα καθιερωθεί στο βασικό σχήμα». 

Κι αν η εμφάνιση του 24χρονου αμυντικού σκόρπισε χαμόγελα, η απουσία του κόσμου προβλημάτισε, χωρίς-ασφαλώς-να καταλογίζει κανείς κάτι στους φιλάθλους που είναι πικραμένοι από την κακή εκκίνηση της ομάδας στη σεζόν. Πάντως η «Θύρα 13» έστειλε το δικό της μήνυμα με συνθήματα, καθιστώντας σαφές προς όλους πως δεν πρόκειται να εξιλεωθούν με νίκες επί μη ισχυρών αντιπάλων και πως θα πρέπει να αποδείξουν πως έχουν θέση στον Παναθηναϊκό στα… δύσκολα.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης