Καταγγελία για σεξιστική συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο

Καταγγελία για σεξιστική συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο

Για το ξέσπασμα εναντίον της γιατρού Εύα Καρνέιρο και του φυσιοθεραπευτή Τζον Φερν, στον αγώνα με τη Σουόνσι

Καταγγελία για σεξιστική συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο
Τα προβλήματα μοιάζουν ατελείωτα για τον Ζοσέ Μουρίνιο τη φετινή σεζόν στην Τσέλσι και πλέον αντιμετωπίζει και την καταγγελία που έγινε στην FA περί σεξιστικής συμπεριφοράς προς την Εύα Καρνέιρο!

Ο «special one» έχει... ανοιχτές πληγές από την πρεμιέρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από το ξέσπασμα που πραγματοποίησε κατά τις Εύας Καρνέιρο και του φυσιοθεραπευτή, Τζον Φερν, για ό,τι συνέβη στο ματς με τη Σουόνσι.

Κλείσιμο
Τότε, δηλαδή, που ενώ οι «μπλε» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουρτουά, η Καρνέιρο έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο σε φάση που φάνηκε να χτυπάει ο Εντέν Αζάρ και αυτό εξόργισε τον Μουρίνιο, επειδή έπρεπε ο Βέλγος να περάσει για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου και η ομάδα του αμύνθηκε με εννέα παίκτες.

Όπως αναφέρει η «Independent», έχει γίνει πλέον και καταγγελία στην Αγγλική Ομοσπονδία για σεξιστική συμπεριφορά εις βάρος της γιατρού των Πρωταθλητών Αγγλίας και σε περίπτωση που ο Πορτογάλος κόουτς των Λονδρέζων αποδειχθεί ότι όντως έχει προβεί σε ανάρμοστα σχόλια, τότε ενδέχεται να τιμωρηθεί ακόμα και με πέντε αγωνιστικές!

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης