Η ακτινογραφία των παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν με την Μπάγερν

Η ακτινογραφία των παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν με την Μπάγερν

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα κράτησαν στο πρώτο ημίχρονο τους Βαυαρούς αλλά στο δεύτερο 45λεπτο όλα πήγαν… ανάποδα

Η ακτινογραφία των παικτών του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν με την Μπάγερν
Ένα κατά λάθος γκολ, άλλο ένα που ξεκίνησε από αντικανονική θέση και ένα πέναλτι χάρισαν στην Μπάγερν Μονάχου μια νίκη που μόνο άνετα δεν ήρθε. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα κράτησαν στο πρώτο ημίχρονο τους Βαυαρούς αλλά στο δεύτερο 45λεπτο όλα πήγαν… ανάποδα.

Το gazzetta.gr περνάει από… ακτίνες τους «ερυθρόλευκους»:

Κλείσιμο
Ρομπέρτο: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν… σωτήριος. Το πλασέ του Λεβαντόφσκι θα μπορούσε να έχει ανοίξει τα σκορ αλλά ο Ισπανός, με το πόδι του δεν επέτρεψε στον Πολωνό να πανηγυρίσει. Θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στην… στραβοκλωτσιά του Μίλερ και να μην γίνει τα 0-1 στο 52’. Στο 0-2 ίσως θα μπορούσε να μην του φύγει η μπάλα από τα χέρια, ενώ φέτος δεν έπιασε το πέναλτι που κέρδισε η αντίπαλος ομάδα, όπως πέρυσι που είπε «όχι» στον Βιδάλ.

Ντα Κόστα: Στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν καλός, έμπαινε δυνατά στις φάσεις όμως θα μπορούσε να είναι πιο ψύχραιμος στις μεταβιβάσεις του και να ωθήσει την ομάδα μπροστά με περισσότερη ψυχραιμία.

Σιόβας: Ήταν καλός σε ένα βράδυ που έπρεπε να περιορίσει, μαζί με τον Ντα Κόστα, παίκτες όπως οι Μίλερ και Λεβαντόφσκι. Εκείνοι δεν απείλησαν μέσα από το… κουτί αλλά η ζημιά έγινε από εκεί που δεν τον περίμεναν.

Μαζουακού: Δεν είχε καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχε σιγουριά στις πάσες του αλλά και στα κοντρόλ.

Ελαμπντελαουί: Το έργο του απόψε πολύ δύσκολο. Επρεπε να βάλει… στοπ στον πιο φορμαρισμένο παίκτη της Μπάγερν, Ντάγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην έδωσε κάποια ασίστ ή να σκόραρε αλλά ήταν ενεργητικός, είχε τρεξίματα και τα ότι δεν έκανε τα κάτι παραπάνω οφείλεται στο Νορβηγό τα… πνευμόνια του ήταν απαραίτητα σε ακόμη ένα ματς.

Καμπιάσο: Αγωνίστηκε για 66’ (στη θέση του ο Φορτούνης) όντας ένα από τα βασικά γρανάζια στην καλή αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων». Εζησε το ματς, έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του και τους έσπρωχνε και με το πάθος του. Χαρακτηριστικό ότι πήρε κίτρινη στο 23’ για διαμαρτυρία, λόγω του ότι δεν δόθηκε από τον Καρμπάγιο φάουλ στο Σαλίνο.

Σαλίνο: Στην προετοιμασία έδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σήμερα, απέδειξε ότι αν χρειαστεί ξανά μία λύση στο κέντρο αυτός θα είναι εκεί. Θα είναι εκεί για να βγάλει στο γήπεδο την ψυχή του και να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση με τα τρεξίματα και την ικανότητά του στο αμυντικό κομμάτι. Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του Ολυμπιακού, αν στο 83’ το πλασέ του απέναντι από το Νόιερ δεν περνούσε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των Γερμανών.

Κασάμι: Η κίτρινη που πήρε μόλις στο 5’ έβαλε… φρένο στις ορέξεις του Ελβετού. Στην επιστροφή του στην 11άδα άπαντες περίμεναν καλύτερη απόδοση. Με τα σωματικά του προσόντα προσπάθησε να γεμίσει το κέντρο αλλά δεν έδωσε την ηρεμία που χρειαζόταν η ομάδα, όταν η Μπάγερν δεν πίεζε.

Ντομίνγκες: Το ματς αυτό δεν τον βοήθησε να αναδείξει την ποιότητά του. Είχε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, με το σουτ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Νόιερ. Λογική η αντικατάστασή του από το Μάρκο Σίλβα με τον Ερνάνι, σε ένα ματς που χρειαζόταν περισσότερη η ταχύτητα κι η φρεσκάδα.

Πάρντο: Βοήθησε τον Ελαμπντελαουί στο ανασταλτικό κομμάτι. Επιθετικά δεν μπόρεσε να δώσει τα κάτι παραπάνω. Βέβαια, δεν βρήκε και τους χώρους από τους Βαυαρούς για να φανεί η ικανότητά του στους κενούς χώρους.

Ιντέγε: Έδωσε μάχες έσωσε και την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι πάνω από τη γραμμή ενώ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος όταν του δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει καλύτερα το κεφάλι του. Τα τρεξίματά του μπροστά πολύτιμα, αλλά δεν είχε και τις απαραίτητες βοήθειες από πίσω για να κάνει κάτι καλύτερο.

Ερνάνι: Μπήκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αντί του Τσόρι. Δεν τον ευνόησαν οι συνθήκες για να δούμε τα προσόντα του. Και από εκείνον περίμενε ο Σίλβα να δει περισσότερα πράγματα αλλά έχοντας και ελάχιστα λεπτά στα πόδια του με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν είδαμε το κάτι… παραπάνω από τον Πορτογάλο.

Φορτούνης: Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Καμπιάσο στο 66’. Μπορεί να είχε τη διάθεση αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο Κώστας που έχουμε συνηθίσει φέτος. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, όπως η Μπάγερν δεν μπόρεσε να δώσει τα κάτι παραπάνω με το σκορ να είναι 0-1. Ένα βράδυ που… στράβωσε με κάθε τρόπο δεν μπορούσε να… ισιώσει ούτε από τα ποιοτικά πόδια του Φορτούνη

Σεμπά: Μπήκε στο 82’ και στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Κάτι τα ελάχιστα λεπτά που τον έχουμε δει να παίζει, κάτι ο βαθμός δυσκολίας του ματς δεν είδαμε κάτι αξιόλογο από τον Βραζιλιάνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης