Παναθηναϊκός: Διαψεύδει τα περί συμφωνίας για τον Καρέλη

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει τα περί συμφωνίας για τον Καρέλη

Πιθανή μία νέα πρόταση για τον διεθνή επιθετικό – Δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο οι άνθρωποι του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει τα περί συμφωνίας για τον Καρέλη
Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει ότι υπάρχει νέα πρόταση-συμφωνία για τον Καρέλη, αφήνοντας πάντως ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν ασχολείται με τον Περέιρα του ΠΑΟΚ. Το μεσημέρι της Τρίτης ήρθε στο φως το σενάριο που ήθελε τον Νίκο Καρέλη να πωλείται άμεσα στην Γκενκ και τον Περέιρα του ΠΑΟΚ να... κατεβαίνει στην Αθήνα για το «τριφύλλι».

Στο «πράσινο στρατόπεδο» ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει νέα πρόταση για τον Έλληνα στράικερ, αλλά δεν απέκλειαν την επιστροφή των Βέλγων με νέα προσφορά πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Όπως είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός δεν συζητά την παραχώρηση του Καρέλη με λιγότερα από 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Κλείσιμο
Πάντως, στο σημείο που βρισκόμαστε θα αποτελούσε μεγάλο ποδοσφαιρικό ρίσκο η αποχώρηση του «Κάρε», ακόμη και με ένα ποσό από τα προαναφερόμενα. Κι αυτό γιατί ο 23χρονος φορ αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας που «χτίστηκε» για να πάρει φέτος το πρωτάθλημα, ενώ απομένει μια εβδομάδα για το τέλος του καλοκαιριού και οι επιλογές για τον αντικαταστάτη του είναι «μετρημένες» στην αγορά.

Παράλληλα και επειδή μιλάμε για έναν 23χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, μια ακόμη καλή σεζόν φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη θα ανέβαζε κι άλλο τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, οπότε και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να καρπωθεί περισσότερα και ο νεαρός επιθετικός θα έβρισκε μια πιο δελεαστική προοπτική, από εκείνη της βελγικής Γκενκ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Περέιρα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι κατηγορηματικοί πως δεν τους απασχολεί.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης