Διασυρμός 36-0 σε αγώνα ποδοσφαίρου της Εσθονίας!

Διασυρμός 36-0 σε αγώνα ποδοσφαίρου της Εσθονίας!

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν από το 1998-99 με σκορ 25-0

Διασυρμός 36-0 σε αγώνα ποδοσφαίρου της Εσθονίας!
Το ποδόσφαιρο στην Εσθονία δεν είναι και το πιο αγαπημένο άθλημα, αλλά όταν ακούει κάποιος, ότι ένα παιχνίδι έληξε 36-0, τότε είναι λογικό να του «πέσουν τα αυτιά»!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη ο πρώτος γύρος του Κυπέλλου ποδοσφαίρου στην Εσθονία. Εκεί, η Ινφονετ, πέμπτη στη βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, αντιμετώπισε την Βίρτσου από τις κατώτερες κατηγορίες της χώρας. Στο γήπεδο, δεν έπεφτε καρφίτσα, καθώς 83 οπαδοί είχαν δημιουργήσει... πανικό!

Κλείσιμο
Παίζοντας εκπληκτική άμυνα, η μικρή Βίρτσου κατάφερε να αποτρέψει τις ορέξεις της Ινφονετ για 48 ολόκληρα δευτερόλεπτα! Από κει και πέρα επήλθε η κατάρρευση, καθώς το πρώτο ημίχρονο έληξε 13-0! Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Ίνφονετ αποφάσισε να κατεβάσει ταχύτητα αφού δεν υπήρχε λόγος να αγχωθεί. Όμως η Βίρτσου πρέπει να έφυγε εντελώς από το γήπεδο καθώς στα επόμενα 45 λεπτά μπήκαν άλλα 23 γκολ, με τον κεντρικό επιθετικό, Τρέβορ Έλι, να παίρνει μάλλον από τώρα το βραβείο του πρώτου σκόρερ, καθώς πέτυχε 10 τέρματα.

Με αυτή τη νίκη, έσπασε και το ρεκόρ του θεσμού το οποίο κρατούσε από 1998-99, όταν η Νάρβα κέρδισε τη Βάλγκα με 25-0.

Παρά το γεγονός πως τα δίχτυα της Βίρτσου, έβλεπαν τη μπάλα κάθε 2,5 λεπτά, οι παίκτες, πήραν λίγη παρηγοριά από άλλα δυο παιχνίδια που έληξαν με... μικρά σκορ. Η Νάρβα, επίσης από την πρώτη κατηγορία, κέρδισε με 14-0 την Εέστιμα Κασακάντ, ενώ σε άλλο παιχνίδι η Ράπλα Λοκομοτίβ εισέπραξε 20 αναπάντητα γκολ από την Κουρεσάαρε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης