Η πόρτα της Εθνικής ομάδας δεν έχει κλείσει για τον Κώστα Κατσουράνη. Ο Ελληνας μέσος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα και η παρουσία του Σέρτζιο Μαρκαριάν στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου «φούντωσε» τα σενάρια περί επιστροφής του «Κατσούρ».
Μάλιστα, ο Κατσουράνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ατρόμητου στο 2-0 απέναντι στον Πανθρακικό, κάτι που σίγουρα θα ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έφυγε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε.
Εκτός του Μαρκαριάν, στις εξέδρες βρέθηκε και ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, εκμεταλλευόμενος της παρουσία του στην Αθήνα λόγω του ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, ενώ το ματς είδε και ο Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος είναι πολύ φίλος με τον προπονητή του Ατρόμητου, Νίκο Νιόπλια.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία