Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο κόντρα στον Εργοτέλη

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο κόντρα στον Εργοτέλη

Οι Περιστεριώτες έπαιξαν για πάνω από ένα ημίχρονο με δέκα παίχτες αλλά έφυγαν με το διπλό από την Κρήτη

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο κόντρα στον Εργοτέλη
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στα πλέι οφ, πήρε απόψε ο Ατρόμητος, καθώς στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε με 2-1 στο Ηράκλειο του Εργοτέλη.

Ιδανικό ξεκίνημα επεφύλασσε ο αγώνας για τους γηπεδούχους, καθώς μετά τις αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν (9` κεφαλιά Σολάρι λίγο άουτ και 13` σουτ Ούμπιδες απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σαράνοφ), προηγήθηκαν και απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Ηταν το 16ο λεπτό, όταν ο Λαζαρίδης ανέτρεψε τον Σολάρι κι ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ από την «άσπρη βούλα», αφού ο έμπειρος στόπερ των φιλοξενούμενων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στην συνέχεια και παρά την αποβολή, οι παίκτες του Αρομήτου επέβαλλαν τον ρυθμό τους και στο 31` έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κατσουράνης σέντραρε παράλληλα από δεξιά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όπου ο Ναπολεόνι με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι «έγραψε» το 1-1. Μάλιστα στο 39` λίγο έλειψε να φτάσουν στην ανατροπή, αλλά ο Σαράνοφ πρόλαβε την τελευταία στιγμή το πλασέ του Ναπολεόνι.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν αξιόλογες φάσεις. Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν ως πρώτιστο στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα και κυρίως να μην δεχθούν άλλο γκολ. Με τον Μαρσελίνιο στο 65` να σουτάρει, αλλά η μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται ο κίνδυνος για τους γηπεδούχους και τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει άουτ, κύλησε μισή ώρα στο β` 45λεπτο. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης