Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η Γκάνα, συνέτριψε 3-0 την Ισημερινή Γουινέα

Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η Γκάνα, συνέτριψε 3-0 την Ισημερινή Γουινέα

Θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού - Επεισόδια και διακοπή από τους οπαδούς των γηπεδούχων

Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η Γκάνα, συνέτριψε 3-0 την Ισημερινή Γουινέα
Δυστυχώς ήταν τα άσχημα που επισκίασαν την ανωτερότητα των νικητών. Η Γκάνα μπορεί να έκανε πλάκα στους διοργανωτές και να τους διέλυσε 3-0, για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά ο ημιτελικός διεκόπη στο 82’. Βλέπετε οι οπαδοί της Ισημερινής Γουινέας δεν άντεξαν την ήττα και επιχείρησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα έπεφτε βροχή αντικειμένων.

Το τελευταία λεπτά παίχτηκαν με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών και μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Τα Μαύρα Αστέρια έβαλαν δύο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο και ουσιαστικά εκεί καθάρισαν. Στο 42’ ο Τζόρνταν Αγιού με πέναλτι και σε αντεπίθεση στο 45’ ο Βακασό έστειλαν την χώρα τους να ξεκουραστεί, έχοντας μεγάλο προβάδισμα.

Κλείσιμο


Εκείνη τη στιγμή ήρθαν και τα πρώτα επισόδεια, καθώς οι Γκανέζοι δεν μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια, εξαιτίας των αντικειμένων που δέχονταν. Στο 73’ λοιπόν ήρθε και το 3-0 έπειτα από την επιμονή του Απία και το πάρε βάλε στον άλλον Αγιού, τον Αντρέ. Οι νικητές θα διεκδικήσουν έτσι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού για 9η φορά το τρόπαιο, το οποίο έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές, ενώ η τελευταία φορά που υπήρξαν φιναλίστ ήταν το 2010.



 



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης