Με «πάρτι» στο α' ημίχρονο... καθάρισε (5-0) ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη!

Με «πάρτι» στο α' ημίχρονο... καθάρισε (5-0) ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη!

Στο πιο παραγωγικό ημίχρονο της δεκαετίας του, ο Παναθηναϊκός πέτυχε πέντε γκολ και... καθάρισε με περίπατο (5-0) τον Εργοτέλη!

Με «πάρτι» στο α' ημίχρονο... καθάρισε (5-0) ο Παναθηναϊκός τον Εργοτέλη!
Ασταμάτητος, καταιγιστικός, απλά χορταστικός! Στο πιο παραγωγικό ημίχρονο των τελευταίων χρόνων (τελευταίο 5-0 σε ημίχρονο την σεζόν 2001-2002, στο 8-0 επί της Παναχαϊκής) ο Παναθηναϊκός έκανε... ποδαρικό στη Λεωφόρο, προσφέροντας γκολ και θέαμα στον κόσμο.

Επί της ουσίας... τιμώρησε τον Εργοτέλη, ο οποίος μπήκε δυνατά με δύο πολύ καλές στιγμές(4' δοκάρι Μπογκντάνοφ, 6' πλασέ Χαντί-απόκρουση Στιλ), αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις της τρομερής επιθετικής τριάδας του «τριφυλλιού», που έκανε... παπάδες.

Κλείσιμο
Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπεργκ ήταν «δαιμονισμένοι» και μαζί με τον καταπληκτικό Χουχούμη από αριστερά έκαναν φύλλο και φτερό την άμυνα των Κρητικών, που τους πήρε η κατηφόρα!

Σε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι, ο Παναθηναϊκός έβαλε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο, παρέδωσε μαθήματα επιθετικού παιχνιδιού, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας.

Ο Μάρκους Μπεργκ ξαναπήρε το... όπλο του και «πυροβόλησε» τρεις φορές (13', 15', 43'), δείχνοντας έτοιμος για όλα, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είχε ανοίξει τον δρόμο στο 8' με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο Ταυλαρίδης έκανε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα στο 24'!

Σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και μάλιστα στο τέρμα που βρίσκεται στο πέταλο της «13». Τουλάχιστον έτσι... νόμιζε ο ίδιος αλλά και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς τελικά η μπάλα έχει περάσει την γραμμή μετά την κόντρα που έγινε, από το σώμα του Κλωναρίδη!

Από τη συγκεκριμένη... πεντάδα, τα τρία γκολ προήλθαν από μεταβιβάσεις του Μλάντεν Πέτριτς, που είναι αναγεννημένος το τελευταίο τρίμηνο, ειδικά όταν παίζει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.gazzetta.gr/football/article/689538/panathinaikos-ergotelis-5-0

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης