Αναστασίου: Θα δούμε για επιπλέον ενίσχυση

Αναστασίου: Θα δούμε για επιπλέον ενίσχυση

Ανοικτό το ενδεχόμενο για επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση άφησε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ δεν απέκλεισε και κάποια αποχώρηση

Αναστασίου: Θα δούμε για επιπλέον ενίσχυση
Με ένα πλατύ χαμόγελο, ίσως και… αινιγματικό, και δύο λέξεις, «θα δούμε», απάντησε ο Γιάννης Αναστασίου στο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός περιμένει έναν ακόμη στόπερ ή επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης ποδοσφαιριστή, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχόλησε καθόλου η ηλικία (34) του Στάθη Ταυλαρίδη. 

Αναλυτικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova για: 

Κλείσιμο
-το ματς με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες
: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι τα Γιάννινα στην έδρα τους είναι δυνατά. Μετά τη διακοπή ανέκαθεν παρουσιάζαμε διαφορετικό πρόσωπο. Σίγουρα η τελευταία μας εικόνα μετά από διακοπή ήταν αρκετά καλή, αλλά τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες γιατί θα παίζουμε σε ένα γήπεδο που δεν ξέρουμε πώς θα είναι με το κρύο. Εμείς όμως πρέπει να πάμε να παίξουμε και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Πιστεύω πως θα είμαστε αυτοί που πρέπει». 

-το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, πέρα από δεύτερο στόπερ
: «Θα δούμε». 

-το αν θα υπάρξει αποχώρηση παίκτη: «Αυτή τη στιγμή ήρθε ο Ταυλαρίδης, δανείσαμε τον Ρισβάνη στον Πανιώνιο, υπάρχουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Αυτοί που είναι, θα μείνουν κι αυτοί που πρέπει να φύγουν, θα φύγουν. Είναι ξεκάθαρο. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης