Αναστασιάδης: «Πρέπει να κερδίσουμε»

Αναστασιάδης: «Πρέπει να κερδίσουμε»

Την πίστη του για νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στην Φιορεντίνα εξέφρασε ο Άγγελος Αναστασιάδης -  «Περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ρισκάρουμε», είπε για την ενδεκάδα

Αναστασιάδης: «Πρέπει να κερδίσουμε»
Τη δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχει ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση των παικτών ενόψει του αυριανού ματς. 

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση από άποψη κούρασης, ενώ όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε πως ο στόχος είναι πάντα το καλύτερο. 

Κλείσιμο
Τέλος, δήλωσε πως αυτό που λέει στους παίκτες του είναι να παίξουν για τη νίκη, ώστε να ανταμειφτούν οι προσπάθειές τους. 

Αναλυτικά: 

Για την ενδεκάδα: «Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια παιδιά. Έχουν κάποια προβλήματα που θα τα δούμε μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Είμαστε οριακά. Δεν υπάρχεις κανένας λόγος να ρισκάρουμε». 

Για την κούραση: «Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι κουρασμένη πριν από το παιχνίδι. Έχουμε μια φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να υπάρχει στα παιδιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αντιμετωπίζουμε» 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης