Τσόρι: «Στόχος να επιστρέψουμε στις νίκες»

Τσόρι: «Στόχος να επιστρέψουμε στις νίκες»

Το σύνθημα εν όψει των σημαντικών αγώνων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη έδωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες - «Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας με νίκες στα δύσκολα ματς», τόνισε ο Αργεντινός

Τσόρι: «Στόχος να επιστρέψουμε στις νίκες»
Στην παραδοχή ότι έγιναν λάθη στους αγώνες με Ατρόμητο και Μάλμε, τα οποία δεν χρειάζεται να επαναληφθούν, προχώρησε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. 

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός άσος τόνισε ότι πρέπει άμεσα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες και υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνουν ξανά χαρούμενο τον κόσμο τους. 

Κλείσιμο
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο έμπειρος χαφ στον «Γαύρο» 

Θεωρείς καλύτερο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγώνες αυτό το διάστημα για τον Ολυμπιακό, ώστε να ανασυνταχθεί η ομάδα ή θα προτιμούσες να είχε παιχνίδια και μέσω αυτών να ανακάμψετε; 

«Δεν είναι ωραίο ότι καθόμαστε. Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για εμάς, διότι το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει δύο ήττες και θέλουμε το συντομότερο να τις αφήσουμε πίσω. Θα προτιμούσα να έχουμε παιχνίδια για να πάρουμε νίκες και να επαναφέρουμε την ομάδα στο σημείο που πρέπει να είναι. Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ποτέ μια ήττα δεν είναι αποδεκτή». 

Μπορείς να δώσεις κάποια εξήγηση για αυτές τις ήττες; 

«Σίγουρα κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Δεν είχαμε την απαιτούμε απόδοση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι με σκληρή δουλειά να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες». 


Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης