Βίντεο: Τερματοφύλακας προσπάθησε να χτυπήσει διαιτητή για μια κίτρινη κάρτα!

Βίντεο: Τερματοφύλακας προσπάθησε να χτυπήσει διαιτητή για μια κίτρινη κάρτα!

Ευτυχώς, ο διεθνής με την Εθνική Ανδρών Μίτροβιτς, αστόχησε χάρη στα καλά αντανακλαστικά του διαιτήτη

Βίντεο: Τερματοφύλακας προσπάθησε να χτυπήσει διαιτητή για μια κίτρινη κάρτα!
Περνώντας τα χρόνια, έχουν υπάρξει αρκετές στιγμές που αξίζει να θυμάται κάποιος, μεταξύ διαιτητών και ποδοσφαιριστών, με αφορμή κάποια κόκκινη κάρτα.

Σαφώς και όλοι θυμούνται το περιστατικό, κατά το οποίο ο, γνωστός για την έλλειψη ψυχραιμίας, Πάολο Ντι Κάνιο, τρελάθηκε, μόλις ο διαιτητής τον απέβαλε, μετά από ένα μαρκάρισμα σε αμυντικό της Άρσεναλ το 1998.

Κλείσιμο
Όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτά που έκανε ο Βόσνιος τερματοφύλακας Ρομέο Μίτροβιτς, μόλις ο διαιτητής του έδωσε κίτρινη κάρτα. Όχι δεν πρόκειται για λάθος. Για ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα!

Όλα διαδραματίζονται σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας του βοσνιακού πρωταθλήματος μεταξύ της Μπουντούτσνοστι και της Μπανόβιτσα. Ο Μίτροβιτς, διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, τα... «πήρε» άσχημα, και προσπάθησε να πλησιάσει τον διαιτητή πριν αποπειραθεί να τον χτυπήσει.

Ευτυχώς και για τους δυο, ο Μίτροβιτς αστόχησε, χάρις στα γρήγορα αντανακλαστικά του διαιτητή. Μπορεί η ποινή του να παραμένει αβέβαιη, αλλά σε περίπτωση που επέλθει δια βίου αποκλεισμός, τότε ο χώρος της πυγμαχίας περιμένει το Βόσνιο με ανοιχτές αγκάλες!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης