Με «το δεξί» ξεκίνησε την πορεία του στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Με «το δεξί» ξεκίνησε την πορεία του στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Ιδανικά ξεκίνησε την υπεράσπισή του τίτλου του ο Παναθηναϊκός! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας νίκησαν στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό (0-1) με τον Στιλ να παίζει βασικός και να προσφέρει μια… τζούρα του!

Με «το δεξί» ξεκίνησε την πορεία του στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός
Σαν κάτοχος του τροπαίου ξεκίνησε την φετινή του πορεία στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός!
Οι πράσινοι παρά το μίνι… ροτέισον απ’ τον Γιάννη Αναστασίου πήραν το διπλό μέσα στον Βόλο, κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Ατζαγκούν απ’ το 17’.

Ντεμπούτο σε επίσημο ματς έκανε ο Στιλ κάτω απ’ την εστία που ναι μεν είχε μια κακή έξοδο, αλλά προς το τέλος κράτησε τη νίκη για το τριφύλλι με δύσκολη επέμβαση (και παράλληλα το μηδέν παθητικό ύστερα από εννιά ματς).
Κλείσιμο

Θετικό πρόσωπο ξανά απ’ τον Μπαϊράμι για όσο… άντεξε, καλή εμφάνιση και απ’ τον Μπούι (που μπήκε σαν αλλαγή και είχε δοκάρι). Την Πέμπτη παίζουν στο άλλο ματς του όγδοου ομίλου Χανιά και Παναιτωλικός.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολλίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας, Πινάρες, Θέος (46’ Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63’ Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75’ Καρέλης), Πέτριτς (65’ Δώνης), Κλωναρίδης.

Πηγή: Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης