Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαγορεύει tablets στο γήπεδό της

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαγορεύει tablets στο γήπεδό της

Κανένας οπαδός δεν θα μπορεί να έχει μαζί του το tablet του ή laptop, αρχής γενομένης από το αποψινό φιλικό με τη Βαλένθια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαγορεύει tablets στο γήπεδό της
Ένα email... διαφορετικό από τα άλλα έλαβαν σήμερα οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αποψινό φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Βαλένθια στο Ολντ Τράφορντ. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ομάδας λοιπόν, οι οπαδοί παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους τα tablets και τα laptops τους. 

Αυτό που οδήγησε την ομάδα σε μια τέτοια απόφαση είναι οι υποψίες πως πολλοί χρησιμοποιούσαν τις συσκευές τους για να καταγράψουν μεγάλα μέρη του παιχνιδιού, το οποίο, εκτός από κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, σήμαινε πως ενοχλούσαν με τις σχετικά μεγάλες αυτές συσκευές και τους υπόλοιπους θεατές.

Κλείσιμο
«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα μας πολιτική σχετικά με τα εντός έδρας ματς», έγραφε το email. «Οι οπαδοί δεν μπορούν να έχουν μαζί τους μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές, διαστάσεων μεγαλύτερων από 150mmx100mm, μέσα στο στάδιο. Για παράδειγμα, iPads ή άλλα tablets και laptops πλέον απαγορεύονται» εξηγεί. 

Πρωτοπόροι πάντως στην απαγόρευση των tablets ήταν οι Γιάνκις, η ομάδα μπέιζμπολ της Νέας Υόρκης, που τα απαγόρευσε το 2010, αλλά ήρε την απαγόρευση το 2012. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης