Στην Αγγλία η Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου

Στην Αγγλία η Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου

Ταξίδι στην Αγγλία για τα... μάτια του Κώστα Μήτρογλου εμφανίζεται να πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Τραμπζονσπορ, για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Φούλαμ

Στην Αγγλία η Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου
Σε όλα τα μέτωπα «χτυπάει» τις τελευταίες ημέρες η Τραμπζονσπόρ, που εμφανίζεται έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για να κάνει δικό της τον «πιστολέρο». 

Μπορεί πρόσφατα να ανακοίνωσε την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο, όμως η τουρκική ομάδα θέλει κι έναν δεύτερο επιθετικό, με τον 26χρονο στράικερ να είναι ο εκλεκτός. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Τύπος της χώρας, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ταξίδι του διευθύνοντα συμβούλου της «Τραμπ», Μπουράκ Γκιουρντάλ στην Αγγλία για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιθύνοντες της Φούλαμ. Η πρόταση που έγινε φαίνεται πως αφορούσε σε δανεισμό του Μήτρογλου, με την εναλλακτική σε περίπτωση που «ναυαγήσει» οριστικά να είναι ο Σλιμανί. 

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή πάντως άλλα Μέσα της Τουρκίας αναφέρουν πως ούτε η Μπεσίκτας έχει παρατήσει την περίπτωση του «Μητρογκόλ», επιδιώκοντας τον δανεισμό του με οψιόν στα 8 εκατ. ευρώ. 

Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης