Το Κατάρ αρνείται ότι έδωσε μίζες για να πάρει το Μουντιάλ του 2022

Το Κατάρ αρνείται ότι έδωσε μίζες για να πάρει το Μουντιάλ του 2022

«Τηρήσαμε όλους τους κανόνες ηθικής και ακεραιότητας στην προσπάθειά μας» αναφέρει ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής

Το Κατάρ αρνείται ότι έδωσε μίζες για να πάρει το Μουντιάλ του 2022
Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες ότι έδωσε μίζες ύψους 5 εκατ. δολαρίων  για να πάρει το Μουντιάλ του 2022 εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή του Κατάρ.

«Η οργανωτική επιτροπή της υποψηφιότητας για τους αγώνες του 2022 τήρησε πάντα όλους τους κανόνες ηθικής και ακεραιότητας στον αγώνα της για να φιλοξενήσει τους αγώνες του Μουντιάλ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κλείσιμο
Απαντώντας, δε, στο δημοσίευμα των Times για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ η επιτροπή υποστηρίζει ότι «δεν έπαιξε ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο ρόλο στην επιτροπή. Όπως συνέβη και με κάθε άλλο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, εμείς έπρεπε να πείσουμε και τον Μπιν Χαμάμ».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η επιτροπή συνεργάζεται πλήρως με την παγκόσμια ομοσπονδία στην έρευνα που διεξάγει ο Μάικλ Γκαρσία.

«Το δικαίωμα να φιλοξενήσουμε το τουρνούα κερδήθηκε επειδή ήταν ο καλύτερος φάκελος και γιατί ήταν ώρα της Μέσης Ανατολής να φιλοξενήσει το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο» κατλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης