Μπαρτομέου: «Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην Μπαρτσελόνα»

Μπαρτομέου: «Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, συνεχάρη την Ατλέτικο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα του μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν

Μπαρτομέου: «Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην Μπαρτσελόνα»
Απογοητευμένος από τη χαμένη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα να σώσει τη χρονιά κατακτώντας το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Συγχαρητήρια στην Ατλέτικο, έκανε καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα. Όλο το κοινό του ‘Καμπ Νου’ το αναγνώρισε, γιατί οι φίλαθλοί μας ξέρουν από ποδόσφαιρο και να εκτιμούν. Χρειαζόμασταν ένα ακόμη γκολ για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε να διεκδικούμε δύο τίτλους σε ένα παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε.

Κλείσιμο
Όσο για την επόμενη μέρα, είπε: «Έχουμε αρχίσει εδώ και καιρό το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που γνωρίζουν πως δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Δεν κλείνουμε κανέναν κύκλο, αλλά θα υπάρξουν αλλαγές. Από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε. Είμαστε σε πολύ προχωρημένο στάδιο στον προγραμματισμό, αλλά δεν είναι η στιγμή τώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης