«Επίθεση» του τεχνικού της Εθνικής Βελγίου κατά του Κέβιν Μιραλάς

«Επίθεση» του τεχνικού της Εθνικής Βελγίου κατά του Κέβιν Μιραλάς

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε εκφράσει δημόσια ότι δεν θέλει τον 
Αντνάν Γιανουζάι στην ομάδα και ο Μαρκ Βιλμοτς τον... έβαλε στη θέση του

«Επίθεση» του τεχνικού της Εθνικής Βελγίου κατά του Κέβιν Μιραλάς
Ο Κέβιν Μιραλάς είχε εκφράσει δημόσια πριν από λίγες ημέρες ότι δεν επιθυμεί την παρουσία του Αντνάν Γιανουζάι στην Εθνική Βελγίου και ο τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Βίλμοτς επιτέθηκε ευθέως στον επιθετικό της Έβερτον.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Βελγίου έβαλε τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού στη… θέση του, λέγοντας πως δεν είναι δουλειά του ποιος και γιατί θα είναι στην προεπιλογή για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Κλείσιμο
Ο Βίλμοτς, ο οποίος κάλεσε τον Γιανουζάι στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος: «Είπε επίσης ο Μιραλάς ότι αν χρειαστεί ένας επιθετικός, ο Γέλε Βόσεν της Γκενκ θα μπορούσε να είναι η επιλογή. Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θα πρέπει να μείνει σιωπηλός για αυτό. Οι κανόνες είναι: θα μιλάς για τον εαυτό σου και όχι για τους άλλους.

Για την επιλογή εγώ αποφασίζω, ο Κέβιν μπορεί να έχει μια γνώμη, αλλά δεν πρέπει να μιλά για τους άλλους ή για το πώς νέοι παίκτες όπως ο Γιανουζάι μπορεί να επηρεάσουν το κλίμα της ομάδας. Να σταματήσει να λέει ανοησίες. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, όταν έρχεται νέος παίκτης. Για τον Γιανουζάι δεν θα είναι πρόβλημα αυτό. Έχει υποδειγματική συμπεριφορά», κατέληξε.

Πλέον όλοι αναμένουν την μεταχείριση που θα έχει ο Μιραλάς από τον Βίλμοτς κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης