ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0

Δεν χόρεψαν σάμπα, όπως είθισται στη Βραζιλία, αλλά τη δουλειά τους την έκαναν και με το παραπάνω. Ζε Εντουάρντο και Ντουντού «καθάρισαν» 2-0 τον Ατρόμητο στην Κρήτη και ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-0
Το δρόμο στις νίκες... με βραζιλιάνικη συνταγή ξαναβρήκε ο ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, με τους Ζε Εντουάρντο και Ντουντού να του χαρίζουν το «τρίποντο».

Πολύ κακό το παιχνίδι στην Κρήτη, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Τελικά, η ομάδα του Σα Πίντο κατάφερε να εκμεταλλευτεί ιδανικά το εξαιρετικό δεκάλεπτο που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ, το ένα με τον Ζε Εντουάρντο στο 57’ και το άλλο με τον Ντουντό στο 67’, «σφράγισε» τη νίκη.

Κλείσιμο
Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να παραμείνει στη δεύτερη θέση, καθώς πλέον ο ΠΑΟΚ (αν δεν χάσει στη Ριζούπολη) μπορεί να την ξεπεράσει, ενώ και ο Παναθηναϊκός μπορεί με νίκη απέναντι στην Καλλονή να πιάσει στους 62 βαθμούς τους Περιστεριώτες. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση φτάνοντας τους 41 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης