ΠΑΟ: Μετά από 11 χρόνια χατ-τρικ εντός έδρας

ΠΑΟ: Μετά από 11 χρόνια χατ-τρικ εντός έδρας

Πριν τον Μάρκους Μπεργκ, ο τελευταίος παίκτης που το είχε πετύχει ήταν ο Άγγελος Μπασινάς στις 21/12/2003 σε βάρος του Πανηλειακού στη νίκη με 6-3

ΠΑΟ: Μετά από 11 χρόνια χατ-τρικ εντός έδρας
Μετά από 11 χρόνια παίκτης του Παναθηναϊκού κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ εντός έδρας. Πρόκειται για τον ασταμάτητο εφέτος Μάρκους Μπεργκ ο οποίος σκόραρε τρία γκολ στο 4-1 επί του Αρη.

Ο τελευταίος παίκτης που το είχε πετύχει ήταν ο Άγγελος Μπασινάς στις 21/12/2003 σε βάρος του Πανηλειακού στη νίκη με 6-3. Μετά ακολούθησε με χατ-τρικ σε παιχνίδι Κυπέλλου UEFA ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που έβαλε τα γκολ στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί της Αρτμέντια στις 2 Οκτωβρίου 2007.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, χθες ο Σουηδός φορ δεν προπονήθηκε. Παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και κρίθηκε σκόπιμο να πάει σπίτι του, για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με το ιατρικό τημ των πρασίνων μέχρι μεθαύριο θα έχει ξεπεράσει την ίωση και από την Πέμπτη θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Επειδή, όμως, ακολουθεί και ο κρίσιμος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την άλλη Τετάρτη, δεν αποκλείεται αν δει ο Ελληνας τεχνικός να μην χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μπεργκ κόντρα στον ΠΑΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης