Η... αυτο-γκολάρα του Καράμπελα έκλεψε την παράσταση από τη Ρεάλ!

Η... αυτο-γκολάρα του Καράμπελα έκλεψε την παράσταση από τη Ρεάλ!

Με 3-0 νίκησε η Ρεάλ τη Λεβάντε, αλλά το γκολ του Έλληνα -που φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα του Βύντρα- είναι το high light της βραδιάς

Η... αυτο-γκολάρα του Καράμπελα έκλεψε την παράσταση από τη Ρεάλ!
Όταν ο Βύντρα κάρφωνε την Μπαρτσελόνα, μπήκε αμέσως στο μυαλό του Νίκου Καράμπελα: Εκείνος θα σκόραρε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με κάθε κόστος. Σε οποιοδήποτε λεπτό. Και σε… οποιαδήποτε εστία! 

Ποιος είπε ότι μόνο ο Λουκάς Βύντρα έχει γίνει σκόρερ; 

Κλείσιμο
Ποιος είπε ότι μόνο αυτός μπορεί να βάζει γκολ στα παιχνίδια με τους «γίγαντες» της Primera Division; 

Κάτι τέτοια άκουγε τόσο καιρό ο Νίκος Καράμπελας και «φόρτωνε». Του βιδωνόταν στο μυαλό ότι πρέπει οπωσδήποτε να το καρφώσει κι εκείνος. 

Κι όταν βρέθηκε… αμαρκάριστος στην περιοχή του στο αποψινό ματς με τη Ρεάλ, δεν το σκέφτηκε καθόλου: «Θα το βάλω και ας είναι και αυτο-γκολάρα»! 



Οι Μαδριλένοι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στη Λεβάντε και με το υπέρ τους 3-0 έφυγαν ξανά με τρεις βαθμούς απ’ την Ατλέτικο και τέσσερις απ’ την Μπαρτσελόνα, έχοντας πλέον σαφές προβάδισμα για τον τίτλο. 

Η «βασίλισσα» ήταν καταιγιστική από νωρίς και μόλις στο 11’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Μέχρι το ημίχρονο, το τέμπο παρέμεινε το ίδιο και θα μπορούσε το κοντέρ να… είχε γράψει κι άλλο, ωστόσο κάτι οι χαμένες ευκαιρίες, κάτι το δοκάρι του Μπενζεμά στο φινάλε, διατήρησαν σε χαμηλά επίπεδα τη διαφορά των δύο ομάδων. 

Μια διαφορά που με το… καλημέρα στην επανάληψη αυξήθηκε, όταν στο 49’ ο Μαρσέλο εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του «CR7» και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Μπενζεμά. Γιατί και στο 71’ (κι ενώ είχαν μείνει με δέκα οι Λεβαντίνοι, λόγω αποβολής του Ναβάρο) είχε νέο δοκάρι, σε κεφαλιά! 

Τελικά το… over έγινε χάρη στον… Καράμπελα στο 81’ όπου έκανε την προβολή, αλλά προς τη λάθος μεριά και σημείωσε αυτογκόλ, γράφοντας το 3-0 που έμεινε ως το τέλος και παρά το νέο δοκάρι που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κριστιάνο στην εκπνοή. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης