Κάρικ: «Είναι φανταστικό να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο κόσμο»

Κάρικ: «Είναι φανταστικό να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο κόσμο»

Σε συνέντευξή του στο MUTV, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε εκστασιασμένος με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο Γ. Καραϊσκάκης

Κάρικ: «Είναι φανταστικό να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο κόσμο»
Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, μίλησε στο MUTV ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τα πάει πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με σαφή διαφορά από όλους του άλλους. Σε ενδιαφέρουν τα στατιστικά και η φόρμα μιας ομάδας;

"Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με όλα αυτά. Μόνο βλέπω σε τι πράγμα είναι καλοί, ποιες είναι οι ενδεχόμενες αδυναμίες τους και πώς θα παίξουμε εμείς. Δεν πάω πολύ παραπέρα από αυτό, να είμαι ειλικρινής. Το ίδιο ισχύει και στη περίπτωση του Ολυμπιακού ο οποίος είναι σίγουρα μαι μεγάλη ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μας και έτσι συγκεντρωνόμαστε. Και όταν προετοιμαστούμε και γνωρίζουμε πώς θα παίξουμε, συγκεντρωνόμαστε στα 1-2 τελευταία παιχνίδια".
Κλείσιμο

Ξέρω ότι δεν χωράνε προβλέψεις στο ποδόσφαιρο, αλλά υποθέτω ότι αν υπάρχει κάτι που σίγουρα γνωρίζεις ότι θα αντιμετωπίσεις όταν βγεις στο γήπεδο, είναι μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει στη διοργάνωση και ιδίως στην Ελλάδα.

"Ναι, τους λατρεύω. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είναι υπέροχο να παίζεις εκεί. Είχαμε έρθει στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια, όλοι ζητωκραύγαζαν τους παίκτες. Οι κερκίδες γεμάτες κόσμο, όλοι στα χρώματα της ομάδας. Για έναν παίκτη, είναι φανταστικό να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτό είναι το είδος της ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο Champions League και λατρεύουμε να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης