Βίντεο: Ο τραγουδιστής του ύμνου του Ευρωμπάσκετ χτύπησε διαιτητή!

Βίντεο: Ο τραγουδιστής του ύμνου του Ευρωμπάσκετ χτύπησε διαιτητή!

Το βίντεο της επίθεσης που δέχονται από οπαδούς οι τρεις διαιτητές του αγώνα της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με την Μπουντιβέλνικ για το Eurocup (83-87) κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου

Βίντεο: Ο τραγουδιστής του ύμνου του Ευρωμπάσκετ χτύπησε διαιτητή!
Δεν ήταν κάποιος… τυχαίος αυτός που χτύπησε τους διαιτητές του αγώνα της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με την Μπουντιβέλνικ, αλλά ο τραγουδιστής του ύμνου του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας!

Το βίντεο της επίθεσης που δέχονται από οπαδούς οι τρεις διαιτητές του αγώνα της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με την Μπουντιβέλνικ για το Eurocup (83-87) κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό, ο άνθρωπος που καταφέρνει να γρονθοκοπήσει τον Πορτογάλο διαιτητή Λουίς Λόπες δεν είναι κάποιος τυχαίος αγανακτισμένος οπαδός, αλλά ο Ζόραν Πρέντιν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που συνέθεσε και τραγούδησε τον ύμνο του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

«Λυπάμαι πραγματικά για τη συμπεριφορά μου. Ντρέπομαι γι’ αυτό που έκανα και ζητώ συγγνώμη. Ήταν ανόητο από μέρους μου και ζητώ συγγνώμη από τους διαιτητές και όλο τον κόσμο. Ελπίζω ο κόσμος να μη θεωρήσει πως είμαι χούλιγκαν», δήλωσε ο Πρέντιν.


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης