ΑΕΚ: Περνάει νόμος από τη Βουλή για το γήπεδο

ΑΕΚ: Περνάει νόμος από τη Βουλή για το γήπεδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση έχει ετοιμαστεί από το ΥΠΕΚΑ και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες

ΑΕΚ: Περνάει νόμος από τη Βουλή για το γήπεδο
Τη ρύθμιση για τους πολεοδομικούς όρους του έργου ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Ν.Φιλαδέλφεια περιμένουν στην ΑΕΚ πριν πάρουν στα χέρια τους την άδεια ανέγερσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση έχει ετοιμαστεί από το ΥΠΕΚΑ και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Ναι μεν πρόκειται για τυπική διαδικασία, αλλά στην ΑΕΚ θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή εμπλοκή από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Κλείσιμο
Οι εργασίες στην έκταση της Φιλαδέλφειας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Το πρώτο δείγμα από το χώμα έχει ήδη πάει στα εργαστήρια, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των εργασιών. Τα αποτελέσματα θα συμπληρώσουν τον τελικό φάκελο, ο οποίος αρχικά θα περάσει από το Δ.Σ. του δήμου και εν συνεχεία θα κατατεθεί στον ΔΟΚΚ.

Στο μεταξύ, μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπου αναμένεται να ψηφιστούν τα υποστηρικτικά έργα που ζητεί η ΑΕΚ, για να πλαισιώσουν την «Αγια-Σοφιά». Παράλληλα θα αποφασιστεί και το μέρος όπου θα «φιλοξενήσει» τον σκουπιδότοπο, που αναμένεται να μεταφερθεί από το μέρος που βρίσκεται τώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης