LIVE: Ολυμπιακός- Ηλυσιακός (83-73, τελικό)

LIVE: Ολυμπιακός- Ηλυσιακός (83-73, τελικό)

Στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Basket League - Απευθείας μετάδοση από τη ΔΤ

LIVE: Ολυμπιακός-  Ηλυσιακός (83-73, τελικό)
Προερχόμενος από μια μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε με εύκολη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Ηλυσιακό, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμένεται να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Πέμπτης με τη Μάλαγα  στο ΣΕΦ, ενώ ο έλληνας κόουτς θα δώσει χρόνο στον Τζαμάριο Μουν που αναμένεται να ντεμπουτάρει με την  ερυθρόλευκη φανέλα. Άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να διαπιστώσουν το επίπεδο της αγωνιστικής του ετοιμότητας.

Κλείσιμο
Αυτή είναι η 12η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ, με τους Πειραιώτες να μην έχουν ηττηθεί ποτέ από τον Ηλυσιακό, καθώς το νικηφόρο σερί τους ανέρχεται στο 11-0.

Εν τω μεταξύ, ο Έισι Λι βρίσκεται επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αναμένεται να έχει συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας προκειμένου να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το πως θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στο γόνατο αλλά και για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα του Πειραιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης