Λεοζίνιο: «Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει…»

Λεοζίνιο: «Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει…»

Καμία έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί η πορεία της Καλλονής στη φετινή Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο Λεοζίνιο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχουμε κάνει και εμείς καλά παιχνίδια», τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος

Λεοζίνιο: «Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει…»
Στην πορεία της Καλλονής στην φετινή Σούπερ Λίγκα, στην παρθενική της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, στάθηκε ο Λεοζίνιο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Δεν είναι έκπληξη για εμάς, αφού έχουμε κάνει καλά ματς και προσπαθούμε αρκετά για να κάνουμε το παιχνίδι μας», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: 

Κλείσιμο
«Στόχος μας παραμένει η παραμονή, αλλά όσο προχωρά η σεζόν θα κοιτάξουμε ό,τι καλύτερο». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεοζίνιο στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη και τον Γιώργο Μαζιά 

Για το μυστικό της Καλλονής, αν και παίζει ως «φιλοξενούμενη» στα περισσότερα ματς: 

«Το μυστικό μας είναι η πολύ καλή μας προετοιμασία στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες και κάναμε την προετοιμασία που έπρεπε για να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα που παίζουμε μακριά από το νησί και δεν έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας. Είναι πρωτοφανές, Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να παίζει συνέχεια εκτός έδρας. Ουσιαστικά κάνουμε λίγες προπονήσεις και στη συνέχεια ερχόμαστε στην πόλη που θα μας φιλοξενήσει.». 

Για τους στόχους που έχει θέσει ο Γιάννης Μαντζουράκης: 

«Στόχος μας παραμένει η παραμονή, αλλά όσο προχωρά η σεζόν θα κοιτάξουμε ό,τι καλύτερο. Ωστόσο, προτεραιότητα για εμάς είναι η παραμονή» 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: 

«Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά από τους υπόλοιπους, όμως καλοί είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος. Καλή είναι και η Καλλονή. Δεν είναι έκπληξη για εμάς, αφού έχουμε κάνει καλά ματς και προσπαθούμε αρκετά για να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

Για το δικό του μέλλον: 

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις και, μάλιστα, πολλές. Από τη Βραζιλία και άλλες. Θα μιλήσω πρώτα με την Καλλονή, η οποία είναι η προτεραιότητά μου και με πίστεψε όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης