Κριστιάνο Ρονάλντο: Έβαλε κραγιόν, πήρε την Ιρίνα Σάικ και πήγε για την Χρυσή Μπάλα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έβαλε κραγιόν, πήρε την Ιρίνα Σάικ και πήγε για την Χρυσή Μπάλα!

Τοξοειδή φρύδια, ρουζ και κραγιόν σε... φυσικούς τόνους προτίμησε ο Πορτογάλος σταρ για τη μεγάλη βραδιά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έβαλε κραγιόν, πήρε την Ιρίνα Σάικ και πήγε για την Χρυσή Μπάλα!
Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο πλέον δεν αρκεί να είναι κάποιος καλός ποδοσφαιριστής. Χρειάζονται και όλα τα επιμέρους που ανεβάζουν την δημοφιλία και μετατρέπουν τον καλό σε σταρ. Η εμφάνιση δεν επιμελείται πια από τους ίδιους τους παίκτες, αλλά από μια στρατιά ανθρώπων με στόχο τη βελτίωση, αν όχι την τελειοποίηση. Μαλλιά, τατουάζ, κοσμήματα είναι πια καθημερινότητα για το χώρο. Το επίπεδο έχει ανεβεί και η εξωτερική εμφάνιση χρειάζεται διαρκή φροντίδα.

Από τα φυσιολογικά όρια δείχνει να ξεφεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σε κάθε εμφάνισή του έχει βαλθεί να αποδεικνύει τον τίτλο του μετροσέξουαλ που του έχει αποδοθεί.

Κλείσιμο
Τελευταίο... επίτευγμα του ήταν φυσικά στην τελετή για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, στην οποία εμφανίστηκε με αδιάβροχο μακιγιάζ και... κραγιόν. Ο Πορτογάλος σταρ μάλιστα παρά τα δάκρυα που κύλησαν όταν ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο διατήρησε το άψογο μακιγιάζ του! Γενικότερα ο Κριστιάνο δεν διστάζει να ξυρίζει τα φρύδια του, ακολουθεί συμβουλές για να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια του, κοκκινίζει διακριτικά τα ζυγωματικά και χρησιμοποιεί κραγιόν σε φυσικό τόνο.

Φυσικά δεν ξέρουμε αν τελικά είναι προτιμότερο το φαινόμενο Κριστιάνο από αυτό του Λιονέλ Μέσι, που έχει καταντήσει πειραματόζωο των Dolce & Gabbana. Το ρουμπινί κοστούμι που του πάσαραν οι διάσημοι σχεδιαστές άφησαν και πάλι άφωνο το φιλοθεάμον κοινό, αλλά για τους λάθος λόγους και όχι για καλό.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος ήταν ντυμένος με ένα απλό μαύρο σμόκιν των Dsquared², γεγονός που εκτιμήθηκε από τους έχοντες καλό γούστο και έτσι παρέβλεψαν το μακιγιάρισμα του, που ξεπερνούσε ακόμη και αυτό της συνοδού του, Ιρίνα Σάικ...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης