Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες»

Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες»

Τέλος στα… δώρα που κάνει στους αντιπάλους του καλείται να βάλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες»
Τη σταθερότητα που πρέπει να έχει μία ομάδα με αξιώσεις θέλει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει πως όταν βρίσκονται στην καλή τους μέρα, δεν έχουν αντίπαλο και μπορούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Αυτό που περιμένει τώρα ο Γιάννης Αναστασίου είναι οι παίκτες του να μην έχουν ούτε ένα λεπτό αδράνειας το οποίο είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν οι Βοιωτοί ή η κάθε ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα του κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μέντες, με τους Λαγό και Ζέκα εσωτερικούς μέσους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Αμπεΐντ πίσω από τους Κλωναρίδη και Καρέλη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης