Με το ένα... πόδι στους «16» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

Με το ένα... πόδι στους «16» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες πέρασαν σαν… αέρας από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού - Με δέκα τελείωσαν οι γηπεδούχοι, μετά από ανοησία του Μπικέι

Με το ένα... πόδι στους «16» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος
Τρία λεπτά αρκούσαν στον Ατρόμητο για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιου, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έπαιζαν. 

Ο Φάμπιο στο 15΄, άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο φετινό παιχνίδι Κυπέλλου για τους «κυανόλευκους», «κλειδώνοντας» παράλληλα τη νίκη. 

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, ο ρυθμός είχε πέσει από νωρίς και στο 83’ ήρθε μία ανοησία από τον Μπικέι για να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα. Σε μια μονομαχία του με τον Ιγκλέσιας, ο Αργεντινός του έριξε μια αγκωνιά και στη συνέχεια ο Ισπανός ανέλαβε να τον ρίξει με μια λαβή στο έδαφος και να του ρίξει και μια κλοτσιά. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης