Μοίρασε... ασπιρίνες με 5άρα η Γιουνάιτεντ στη Λεβερκούζεν

Μοίρασε... ασπιρίνες με 5άρα η Γιουνάιτεντ στη Λεβερκούζεν

Εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το επιβλητικό 5-0 στη Γερμανία – Τεσσάρα στη Σοσιεδάδ η Σαχτάρ, που πέρασε στη 2η θέση

Μοίρασε... ασπιρίνες με 5άρα η Γιουνάιτεντ στη Λεβερκούζεν
«Κόκκινοι διάβολοι» από τα παλιά σκόρπισαν τον τρόμο στην Μπάι Αρίνα με το 5-0 σε βάρος της Λεβερκούζεν και εξασφάλισαν την πρόκριση. Μόνο με ήττα χάνουν την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική. 

Η Σακχτάρ επικράτησε 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, πέρασε στην 2η θέση του Α’ ομίλου, αλλά θα παίξει την πρόκριση στο Όλντ Τράφορντ. 

Κλείσιμο
O Τσάν ήταν ο πρώτος που επιχείρησε ν’ απειλήσει τα καρέ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά βρήκε τον Ντε Χέα σε ετοιμότητα. Στο 16ο λεπτό ο Γκιγκς έστρωσε ωραία στον Νάνι που σούταρε λίγο πάνω από την εστία. Τελικά στο 22ο μετά από ένα λάθος του Ράιναρτζ, ο Καγκάβα ξεδίπλωσε την αντεπίθεση, έδωσε στον Γκιγκς, αυτός πάσαρε αριστερά στον Ρούνεϊ κι εκείνος σέντραρε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Βαλέντσια που έδωσε προβάδισμα στην Μάντσεστερ.

Πριν καλά-καλά συνέλθει από το σοκ, η ομάδα της ασπιρίνης, βρέθηκε στο καναβάτσο, με τον Ρούνεϊ να εκτελεί φάουλ και τον Σπάχιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για διαμορφωθεί το 0-2. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν άλλες δύο φορές, με τον Καγκάβα στο 32ο και τον Βαλέντσια στο 44ο με τον Λένο να βρίσκεται αυτή τη φορά σε ετοιμότητα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης