Ο Ομπράντοβιτς βρήκε τον... δάσκαλό του στο πρόσωπο του «μαθητή» Ιτούδη!

Ο Ομπράντοβιτς βρήκε τον... δάσκαλό του στο πρόσωπο του «μαθητή» Ιτούδη!

Η φιλόδοξη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο, καθώς η αρμάδα του Έλληνα τεχνικού επικράτησε εύκολα με 91-76 και διατήρησε το αήττητό της στο πρωτάθλημα

Ο Ομπράντοβιτς βρήκε τον... δάσκαλό του στο πρόσωπο του «μαθητή» Ιτούδη!
Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στην τουρκική μπασκετική Λίγκα μια μάχη μονοπωλούσε το ενδιαφέρον κοινού και δημοσιογράφων. Αυτή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο αιώνιος βοηθός του Ζοτς που ανέλαβε φέτος την Μπάνβιτ έφτασε η στιγμή να δώσει εξετάσεις για το τι έμαθε τόσα χρόνια στο πλευρό του δασκάλου του και μάλλον το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η φιλόδοξη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο, καθώς η αρμάδα του Έλληνα τεχνικού επικράτησε εύκολα με 91-76 και διατήρησε το αήττητό της στο πρωτάθλημα.

Ο Ερλ Ρόουλαντ με 25 και ο Τσαρλς Ντέιβις με 20 πόντους ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Σάμι Μεχία και από 10 οι Ερμάλ Κούτζο και Ερκάν Βεϊσέλογλου. Από τη «Φενέρ», που γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, ο Εμίρ Πρέλτζιτς είχε 13 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και 10 ο Μπο ΜακΚάλεμπ.

Κλείσιμο
Είμαστε σίγουροι πάντως ότι η φιλία των δύο ανδρών δεν κινδυνεύει από  ένα και μόνο αποτέλεσμα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης