Δια χειρός... Πέρκινς η δεύτερη ήττα του Πανιωνίου στο Eurocup

Δια χειρός... Πέρκινς η δεύτερη ήττα του Πανιωνίου στο Eurocup

O Πανιώνιος προσπάθησε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μπεσίκτας, ωστόσο ο Ντορόν Πέρκινς είχε διαφορετική άποψη

Δια χειρός... Πέρκινς η δεύτερη ήττα του Πανιωνίου στο Eurocup

Ο Πανιώνιος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στην Κωνσταντινούπολη, πλήρωσε τα λάθη του, τα πολλά χαμένα ριμπάουντ με τους ΜακΚόλουμ και Μίλμπουρν να κρατούν την ομάδα.   Πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι στο 2-2, ενώ η Μπεσίκτας στο 3-1. 

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Μπεσίκτας μπορεί να μην τα πηγαίνει τόσο καλά στην TBL (1-3), ωστόσο στο EuroCup δείχνει αρκετά ανεβασμένη. Η τουρκική ομάδα κατάφερε να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό της, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη, την κακή άμυνα και το πρόβλημα στους ψηλούς του Πανιωνίου και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.
Κλείσιμο

MVP: Ο Ντορόν Πέρκινς... ξύπνησε στο τέλος και πέτυχε 17 πόντους μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ σταμάτησε στους 20 πόντους (6/10δίπ., 1/2τρίπ., 5/6βολ.), μάζεψε 4 ριμπάουντ, έκλεψε 3 φορές, έδωσε 3 ασίστ κι έκανε 3 λάθη σε 28'41''.

KEY POINT: Η ελληνική ομάδα βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής και κατάφερε να μειώσει στον πόντο κατά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου (50-49 στο 33'). Ο Ντορόν Πέρκινς όμως πήρε το παιχνίδι πάνω του, πέτυχε τους 17 πόντους από τους 24 πόντους της ομάδας του στο τέταρτο δεκάλεπτο κι οδήγησε την Μπεσίκτας στη νίκη.

Διαβάστε περισσότερα στο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης